MENU
20:50 | December 9, 2013

IMSO Sporty by Sendi Skopljak

Outfits

lookbook_sendi01
lookbook_sendi04
lookbook_sendi05

My collection IMSO Sporty by Sendi Skopljak is finally avalible online. The collection is based on the three requirements that I have when I buy workout clothes. First of all the visual part is very important since its the first thing that captures the buyers interest.  Then each  and every item should be made off high quality material. Last but not least, the price should be relevant to clothes that you get.

The collection IMSO Sporty by Sendi Skopljak can provide you free shipping worldwide. Today we got a special offer, if you buy anyting you will get a water bottle for free. You can find the collection here: IMSO

8 Responses to “IMSO Sporty by Sendi Skopljak”

 1. Sara on

  Ohhh helt sjukt ju!!! Gud så roligt för dig, det här förtjänar du! 🙂 Keep up with the good work, du är en fantastisk förebild för många! Kram

  Reply
 2. Felicia on

  Hej. Jag har nyligen börjat gymma och mitt mål är att få smalare lår, mage och armar, samt förminska midjemåttet rätt så rejält. Men också att bygga muskler och få en snygg rumpa. Problemet är att jag rökte i några år innan och har slutat men min kondition suger så när jag ska fettförbränna via crosstrainer/löpning/cykling så håller jag inte alls ut länge! Max 15 minuter. Konditionen vill jag också förbättra men att bli smalare är mitt största mål. Kan du snälla hjälpa mig och ge mig tips på hur jag kan träna på bästa sätt för att minska i mått trots att min kondition suger?!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)