MENU
22:20 | December 21, 2013

Back home from the beautiful London

Outfits

IMG_2223 IMG_2275 IMG_2290 IMG_2291
Jacket: Chicy, Sweater: Chiquelle, Jeans: Dr denim, Shoes: ALDO

Borta bra men hemma bäst, visst är det så? Det är skönt att vara tillbaka, trots att jag älskade London. Staden i sig är väldigt väldigt fin och shoppingen kan man absolut inte klaga på. Det var utan tvekan ett rätt val att åka nu när julpynten är uppe, fasen vad fint dem har gjort det! Vi hade ganska tur med vädret, bortsett från att det var lika kallt som i Sverige. Här har ni några bilder från första dagen, fler bilder kommer i dagarna.

14 Responses to “Back home from the beautiful London”

 1. Anna on

  Hej! Är jättesugen på att köpa den där jackan du har på dig, den är verkligen superfin! Tänkte bara höra med dig hur varm den är?:) Kram och god jul!

  Reply
 2. Fanny on

  Så synd.. :/ Jag är 175 cm lång och har strl M i vanliga fall, tror du att denna jackan skulle passa? Vill inte att den ska vara för kort/tajt

  Reply
 3. Ciana on

  Hi!

  I love your style. And I’m in love with this coat. Unfortunately I can’t find it anywhere :(. I live in the Netherlands and it wasn’t possible to order this jacket when you uploaded the post. For some reason it wasn’t shown on the English site. Do you have any idea where I could get a similar coat? I NEED this coat in my life <3.

  – Ciana

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)