MENU
13:26 | February 16, 2014

Aint no wifey

Outfits

IMG_4039 fcfd skopljak22Sweater: Here, Leather pants: Primark, Rings: Here, Watch: Here, Sunglasses: Rayban, Shoes: Here, Jacket: Here 

Tänkte dela med mig av lite nyheter såhär en tråkig söndag. När jag var i Malmö häromdagen så hade jag ett intressant möte med min pojkväns agentur, “Sweden Models”. Vi har inlett ett samarbete som kommer att bli super spännande och roligt. Innan jag avslöjar allt måste jag förbereda allting, men jag lovar er att i veckan får ni reda på vad det handlar om. Det andra jag tänkte berätta är att jag kommer att ha en ny bloppis här på bloggen i slutet av månaden, så lägg det på minnet hihi. Idag är det benpass på gymmet, någon som håller med om att det är favoritpasset?

5 Responses to “Aint no wifey”

 1. Ida Hansen on

  Does your jacket from chiquelle still fit and Can you have a sweater under the jacket in a size xs-36?? Please answer it would mean a lot cause i would like to know before i buy it?

  Reply
 2. Elin on

  Hej! Undra vilken storlek du har på din jacka? Är ganska liten i kroppen men vet inte om jag ska beställa xs-36 eller s-38. Hur är din i storlek?
  Jättetacksam för svar!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)