MENU
6:50 | March 25, 2014

DAILY

Lifestyle
mmkIMG_5019kkkksdsIMG_5584xxxxIMG_5709

Bikini: HERE, Shorts: HERE, Cardigan: HERE, Shoes: HERE, Sunglasses: HERE

Här kommer några bilder ifrån gårdagen på Nasimi beach. Allt var verkligen perfekt, stranden, byggnaden och maten. Blir svårt att toppa detta stället men vi ser fram emot de andra stränderna. Utan tvekan en 10 i betyg.

//Here are some pictures from yesterday at Nasimi beach. Everything was really perfect, beach, building and food. Will be hard to top this place but we look forward to the other beaches. Undoubtedly one 10 ratings.

11 Responses to “DAILY”

 1. sanna on

  Jag och min pojkvän har planerat att åka till Dubai den 21 april till 1 maj, vi ligger dock ett steg efter och har inte bokat flyg eller hotell, då vi inte hittar något som vi vill bo på:) Vart bor ni på för hotell och vad har ni för tips på se och göra ? 🙂

  Reply
 2. Eileen on

  Hi!! You have a fabulous blog and love the pics!! How can I subscribe to your blog via email? I could not find a link? Thanks and great pics again of you and your boyfriend!

  Reply
 3. Azra on

  Så fina bilder, älskar den sista på er! Jätte fin! Ser verkligen jätte härligt ut! Njut på mitt hjärta. Ses när du är hemma igen, älskar dig najvise <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)