MENU
17:30 | March 28, 2014

Time to leave paradise

Lifestyle

IMG_6043 IMG_6177 IMG_5930 IMG_5918

Sunglasses: HERE, Bikini: HERE

Nu är vi äntligen hemma på hotellet efter en lång dag. Vi har precis beställt roomservice så nu tar vi det lugnt och väntar på vår mat. Vårt flyg lyfter i natt och det känns jävligt trist att lämna paradiset. Vi har haft en underbar resa ihop som inte kunnat bli bättre och Dubai som stad blev vi förälskade i. För er som inte besökt det ännu så rekommenderar vi det starkt, helt underbar plats.

//Now we are finally back at the hotel after a long day. We have just ordered room service so we are taking it easy and waiting for our food. Our flight takes off in night and it feels  sad to leave paradise. We have had a wonderful journey together that could not be better and Dubai as a city, we love it. For those of you who have not visited it yet, we recommend it highly, absolutely a wonderful place.

10 Responses to “Time to leave paradise”

 1. suzanne on

  Hej Sendi. Jag tänkte bara fråga dig vilken storlek du har på din skinnjacka från chiquelle. tänkte eftersom S är 38 enligt dem.

  Reply
 2. Emma on

  Har sett i tidigare inlägg att du har ett par levis shorts från imso som är såå snygga! Är det dom mörka/ljusa på hemsidan eller finns dom inte kvar? Tack för en jättebra blogg! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)