MENU
17:40 | April 19, 2014

SUNNY

Outfits

IMG_7676 jjjjfjf IMG_7711 IMG_7721

Bomber jacket: HERE, Cardigan: HERE, T-shirt: HERE, Bag: HERE, Watch: HERE, Sunglasses: HERE, Shoes: HERE

Idag var solen på besök, gud var kul! Göteborg blommar verkligen ut när solen tittar fram. Det är människor överallt och alla är pigga och glada. Jag var i alla fall och fika med en kompis på Condeco på avenyn och därefter luncha jag med pappa på  cappuccino, mysigt! Nu ska jag ut på en promenad för att njuta av solen 🙂

//Today the sun was visiting, so much fun! Gothenburg really blossoms when the sun comes out. There are people everywhere and everyone is alert and happy. Anyway I had coffee with a friend on Condeco on the avenue, and then I had lunch with my dad on cappuccino, cozy! Now I’m going out for a walk to enjoy the sun 🙂

13 Responses to “SUNNY”

 1. Feb on

  Minns att du var i New York för ngt årsedan och min familj funderar på att dra dit i sommar. Vi tänkte två veckor och har för mig att du också var där i ungefär två veckor, hur gjorde du med boendet? Hyrde du eller bodde du på hotell? Hur hyrde du, vart hyrde du, vilket hotell(om du bodde på hotell) osv? Haha vore tacksam för svar så snabbt som möjligt:)

  Reply
  • Sendi Skopljak on

   Jaha, vad roligt ni borde absolut åka dit! Yess, jag bokade boende via airbnb, jätte bra hemsida så absolut ett tips. Jag åker till Miami i sommar och ska boka via airbnb igen! 🙂 Kram!

   Reply
 2. Donika on

  Du är så fin gillar verkligen din blogg. Jag undrar även om överdelen var har du för storlek, har hört att storlekarna är små från sheinside 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)