MENU
11:56 | May 26, 2014

Ripped jeans

Outfits

DSC_6048 ddd  Cardigan: HERE, Top: HERE, Jeans: HERE, Sunglasses: HERE, Shoes: HERE

Hej från soliga Göteborg! Skönt att vi ska ha fint väder resterande veckan, hoppas det är liknande väder i Stockholm då jag ska spendera tors-söndag där. Ska iväg på några möten och bara ta det lugnt. Sist jag var där (fitnessgalan) hann jag tyvärr inte med att göra någonting så det ska bli skönt med lite fri tid. Har ni tips på några fina fotografering ställen eller något, tänker nu när jag ändå ska dit kan jag passa på att ta lite nya bilder till bloggen, i så fall let me know 🙂 Ha en bra måndag!

// Hello from sunny Gothenburg! It’s good to know what we’ll have good weather rest of the week, hope it’s nice weather in Stockholm too since Im going there thursday-Sunday. Going to a couple of meetings. Last time I was there (fitnessgala), I had time, unfortunately, not enough time to do anything so it will be nice with a bit of free time. Do you have tips on some nice shooting spots or something, I will take the opportunity to take some new pictures to the blog, if so, let me know 🙂 Have a great Monday!

3 Responses to “Ripped jeans”

 1. louisebiszczak on

  kan du inte göra ett nytt inlägg om träningspulver osv? om du tar något sånt?
  brukade kolla in ditt gamla inlägg men du verkar ha tagit bort det nu :/
  så ah fall du kan uppdatera dig på den sidan om man säger så! 🙂

  Reply
 2. Patricia on

  Hej! Vill först säga att du är min stora inspiration och det var du som fick mig att ta tag i träningen.
  jag har bara en fråga till dig, tycker du att proteinpulver gör stor skillnad för träningen? om du har upplevt att det gjorde stor skillnad.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)