MENU
15:57 | June 24, 2014

Outside workout in Miami

Training & Food

IMG_1432
Leg lift (abs) : 15 reps 3 set 
IMG_1451
Russian twist (abs): 50 reps 3 setIMG_1491
Step up (legs & butt): 10 minutesIMG_1458Squats (legs & butt): 15 reps 3 set

6 Responses to “Outside workout in Miami”

 1. Elina Johansson on

  Hej! Jag skulle behöva lite hjälp och hoppas att du skulle kunna hjälpa mig. Jag tränar 6 dagar i veckan, både kondition och styrka, mitt mål är att få en tightare kropp, mer synliga muskler men mest av allt en hälsosam stark kropp! Kosten går bra att få ihop, men jag har fastnat bland alla tillskott.. Aminosyror, PWO, vitaminer, fettförbränning och allt som hör till.. Jag skulle vilja veta vad du använder för tillskott, både före och efter träning osv och vilka som är nödvändiga! Hoppas du kan hjälpa mig! Kram

  Reply
  • Maria on

   Elina, man behöver inte tillskott!! strunta i dem, då slipper du också skräpet i dem. träningen du beskrev + “vanlig mat” kommer garanterat ge dig resultat. kramis

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)