MENU
18:50 | August 23, 2014

IMSO AND ADIDAS

Training & Food
sssss ass

.

Ska alldeles strax bege mig till gymmet för att testa en ny typ av träning så man kan väl säga att jag är taggad. Älskar att testa på nya saker och dessutom har jag fått ett nike fuel band så är extra motiverad idag. Förresten, vad tycker ni om tränings-outfit-bilder? Någonting ni kanske vill se mer av här på bloggen? Just let me know, later!

Shall shortly go to the gym to test a new type of training so I’m really exited. I love to try new things, and besides, I got a Nike Fuel band that is making me extra motivated today. By the way, what do you think about training-outfit-pictures? Something you might want to see more of on the blog? Just let me know, later!

.sds

Bag & top: Adidas – LeggingsPlugs

16 Responses to “IMSO AND ADIDAS”

 1. Gabriela on

  Yessss!! Post more training outfit pictures:))) That’s what motivates me:D Because when I see you going to the gym I want to be as good as you and work out too:D Love your blog♥

  Reply
 2. Amanda on

  När du fick ner i vikt gick du ner lite överallt. Även brösten va? Kan du berätta vad du gjorde för att få mindre bröst? Skulle så gärna vilja veta.. Snälla svara <3 och ja jag vill se mer bilder på mode, träning och vad du äter,puuuusss

  Reply
  • skopljak on

   Precis. Gjorde ingenting utan mina bröst är en av de kroppsdelar som påverkas direkt, går jag upp i vikt eller ner i vikt så påverkas dem direkt. Det är olika från person till person.

   Reply
 3. Aurelia on

  heij sendi.=)

  i love your nails. <33

  do you have gel nails or are this your own nails?

  loove you page. you motivate and inspire me.=))

  thank you sooo much. :-)))

  Reply
 4. Ida on

  Vad du är fin sendi! Ville bara skicka en kommentar om hur sjukt glad jag är över dig och dina bilder, att se dig kämpa så hårt och nå ett fint resultat!
  Du är min inspirationskälla, det är du som får mig igenom de jobbiga övningarna. Du är så vacker och en dag hoppas jag att jag får se lika vacker ut som du gör.
  Kram från 14-åriga Ida!

  Skulle vara kul om du ville följa mig på instagram: @idawiden

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)