MENU
18:40 | August 26, 2014

BASIC IT IS

Outfits
IMG_8457 IMG_8487 IMG_8465 IMG_8440 IMG_8467 IMG_8426

Coat: Bikbok – T-shirtJeansShoesBagWatch 

.

Gillar ni när jag lägger upp såhär lite fler bilder på outfits eller föredrar ni typ 1 eller 2? Jag kan inte riktigt bestämma mig haha 😛 Ganska så basic outfit fick det bli idag, svårt att klä sig efter väder när det ena sekunden regnar och den andra är det soligt. Vi har i alla fall varit och käkat och kollat lite saker på stan. Nu ska vi ta det lugnt innan det är dags att dra sig mot bion!

Do you like when I post a few pictures like this or do you prefer, like 1 or 2? I can’t really decide  haha 😛 Pretty basic outfit since the weather here is so weird, one minute its sunny and the other it’s raining. We have in all cases been eating and checked some stuff in the town. Now we will just chill until it is time to hit the cinema!

14 Responses to “BASIC IT IS”

 1. Dixi Wonderland on

  Tycker det viktigaste i en outfit är att du visar alla detaljerna. Vissa outfits kanske kräver mer bilder medan andra kräver mindre. Oavsett så har du riktigt fina bilder till din blogg och jag tycker hatten var pricken över i:et i denna outfiten 😀

  Reply
 2. Malin on

  Ju fler desto bättre! Älskar att du länkar till plaggen! Sen har jag en fråga, har du laggt upp dina jeans eller är det ankel-längd på dem?

  Kramar!

  Reply
 3. Janni on

  Skulle du inte kunna tipsa om grym träningsmusik? 🙂
  Har börjat köra en hel del på crosstrainern efter dina tips men tycker det är rätt segt haha behöver därför peppande musik och har noll inspiration för tillfället på vad jag ska lyssna på.
  Hade varit toppen att få lite tips på ny musik 🙂

  Reply
 4. Anna Brännerud on

  Hittade din blogg genom din instagram, och jag som i vanliga fall inte är en blogg-läsarmänniska älskade dig och din blogg redan vid första ögonkastet! Fräscha bilder(tar du dem själv eller låter du någon hjälpa dig med det?), riktig träningsinspiration och ett gudomligt sinne för kläder! Du har fått en ny läsare, here to stay!! Blir lycklig av att läsa allt du lägger upp. Keep it going, and keep inspire! Det är precis vad du gör 🙂 / Anna

  Reply
 5. Stephanie on

  Sluta fråga haha du är så sjuuukt snygg/vacker och bäst på alla sätt lägg upp så mycket du orkar haha!! Kramar från nytt stort ”fan”!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)