MENU
10:19 | August 30, 2014

GOD MORNING MALMÖ

Outfits
IMG_8732

IMG_8707.

Coat: Gina tricot
T-shirt: Adidas
Jeans: Dr denim
Sunglasses: H&M
Watch: Michael Kors
Shoes: Asos
Bag: Chiquelle

.

IMG_8737

IMG_8723

.

God morgon från Malmö! Har jag möjligtvis några läsare härifrån? Hade varit kul att veta, man undrar verkligen så mycket om ER som läser min blogg. Jag ska äta frukost nu och därefter ska jag nog in mot stan. Jag håller tummarna för vädret, snälla inget regn idag. Kramis

Good morning from Malmö! Do I maybe have some readers here? Would have been nice to know, I really wonder so much about you guys that read my blog. I’m going to eat breakfast now and then I’ll probably go into the city. I keep my fingers crossed for the weather, please no rain today. Hugs

35 Responses to “GOD MORNING MALMÖ”

  • skopljak on

   När jag skriver “Jeans” så betyder det att du kan klicka på länken så tar den dig till sidan där jag köpt jeansen. Hålen på knäna har jag dock gjort själv 🙂

   Reply
   • Ella on

    Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du beskriver hur du gjort hålen? 🙂 jag har ett par äldre dr denim jeans som jag skulle vilja göra hål på!

    Reply
 1. Louise on

  Hej,

  Jag är en ganska ny läsare. Brukar inte kommentera, men nu när Malmö drogs upp blev jag sugen eftersom jag själv bor i Malmö 🙂

  Reply
 2. Viktorija Valevi on

  Hey! 🙂
  Since yesterday I can’t stop reading your blog!!! It is so fantastic! 🙂 I mean, You are sporty, You like travelling and fashion and I like all these things too! 🙂 I just want to say, that now I have inspiration again to never give up and keep going! ( Talking about fitness) 🙂 Very happy your fan 😉

  Reply
 3. Filippa EKlund on

  Åååh vad kul att du är i Malmö! Hoppas du trivs här lika bra som jag! Jag bor här precis i centrum i Malmö. Jag ääälskar din blogg! Din klädstil är helt otroligt snygg och du gör mig så inspirerad till att träna, äta nyttigt, och en massa annat!

  Reply
  • skopljak on

   Ja jag gillar Malmö! Dock har vädret inte varit så bra men jag har haft det bra ändå 🙂 Taaaaaack söta du!! Tack, kul tt höra det :*

   Reply
 4. Veronika on

  Hej fina Sendi!
  Var du på Emporia idag? För jag var där idag och såg någon som var väääldigt lik dig lite snabbt när jag skulle betala i kassan på H&M men jag var inte helt säker på om det var du så jag vågade inte hälsa haha…

  Reply
 5. Madison on

  You are my favorite!! LOVE how you do both fashion focused posts and workout/training posts. You are amazing and my idol 🙂

  Reply
 6. Lea Annette on

  can you tell us how much you workout in a week and what you do that day you workout… sry bad english haha, but hope you understand, because i will come in my best shape to next summer, so hope you can just tell me about your workout 😀

  Reply
 7. Emma Francois on

  Hello, on this picture have you got the “Musthave bag mini – 599,00SEK ” or the “Musthave bag-699,00SEK” ? Thanks you 🙂

  Reply
 8. Clémence on

  hello, i come from France!
  I love so much your blog, and your ootd. But i have one question about your jean’s (dr denim) is with hole at the begging? o it’s you who make that?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)