MENU
10:00 | September 21, 2014

GOTHIA TOWERS

Outfits

´IMG_1315

.
Coat & T-shirt: Zara
Pants: IMSO
Shoes: Similar here
Sunglasses: Rayban
Watch: Nelly
.

IMG_1283

IMG_1349

nynyn

IMG_1341

IMG_1241

Kappfreaket Sendi har gjort ett nytt inköp, denna gången i höstens favoritfärg beige :D! Jag är totalkär i den och vill verkligen bära den till allting, fest som till vardags. Dessutom har jag verkligen fastnat för den långa modellen på kappor och denna är perfekt. Just nu befinner jag mig på Gothia Towers och ser ut över fina Göteborg tillsammans med mannen i mitt liv. God morgon förresten! Nu blir det frukost-time <3 

Sendi “the coat freak” has made ​​another purchase, this time in the amazing autumn color beige :D! I totally love it and really want to wear it to everything.  Also, I really like the long model so this one is perfect. Right now I’m at the Gothia Towers and my view is my beautiful city Gothenburg, together with the man in my life. Good morning by the way! Now it’s breakfast-time <3

10 Responses to “GOTHIA TOWERS”

  1. Sara on

    Hej Sendi! Tack för en fin blogg 😀
    Funderar också på att köpa den, men min fråga är om den är varm? Vad tror du om att ha den i oktober/november? Jättetacksam för svar.
    Kram och ha en fin helg!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)