MENU
10:44 | October 28, 2014

VINN EN WEEKENDRESA!

Travels
Untitled

Åh nu ni bästa läsare ska ni få höra på något riktigt roligt och spännande! Vi är 8 bloggare som blivit utvalda att delta i en kampanj där vi skall tipsa om våra favorit destinationer. Jag skulle bli jätte jätte glad om ni vill rösta på min favorit destination, tar 2 sekunder (;D) Som tack till det deltar ni (som är bosatta i Sverige) i en utlottning om en weekendresa till Istanbul med värde av 8000sek, hur bra? Vad tror ni jag har valt för  favoritplats? LÄS & RÖSTA HÄR

Oh now you dear readers, I will share something really fun and exciting! We are 8 bloggers who have been selected to participate in a campaign where we will tell about our favorite destinations. I would be really really happy if you want to vote for my favorite destination, it takes 2 seconds (; D) As a thank you for that, I will give away a weekend trip to Istanbul with the value of 8000sek (only for residents of Sweden). Which city do you think I have chosen? READ & VOTE HERE
(If you want to translate the text to english, use google translate)

11 Responses to “VINN EN WEEKENDRESA!”

  1. Petra on

    Självklart har jag röstat på dig!
    Du är en sådan stor inspirations källa. Jag är gravid just nu och jag har precis fått min sambo att gå med på namnet – Sendi, om de blir en flicka.
    Tycker det är så himla fint och unikt, åtminstone här i Sverige. Stor kram till dig.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)