MENU
13:09 | November 25, 2014

STRAWBERRY

Okategoriserade
_MG_6452-2 eeee _MG_6457-2

Här är en annan favorit när det kommer till smoothies! Är man, precis som mig galen i jordgubbar så kommer denna falla er i smaken 😉 Det enda du behöver är yoghurt, kokos, kvarg och en fruktmix med jordgubbar. Om ni undrar varför det inte finns någon kvarg på bilden så är det för att den var slut, men har alltid med det annars. Det mättar mer! Här kommer receptet:

2 dl Yoghurt
1 dl kokosmjölk
1 sked naturell kvarg
1 msk kokos
1 påse frukt

Here is another favorite when it comes to smoothies! If you like strawberries like me then you will like this one too 😉 The only thing you need is yogurt, coconut, natural quark and a fruit mix with strawberries. If you’re wondering why there is no quark in the picture, it’s because I didn’t have it but I always use it otherwise. It saturates more! Here is the recipe:

2 cups yogurt
1 cup coconut milk
1 spoon neutral quark
1 tbsp coconut
1 bag of fruit

One Response to “STRAWBERRY”

Leave a Reply

  • (will not be published)