MENU
13:00 | November 28, 2014

THE SKY IS THE LIMIT

Training & Food
IMG_5807

Vill bara flika in här med att säga en sak. Sluta aldrig kämpa för det du vill, ALDRIG. Låt ingen säga åt dig att du inte kan trots all negativitet som finns i vår värld. ALLA kan. Jag älskar att se människor som kämpar, som tar sig upp efter hårda smällar gång efter gång och som i slutändan står där med hela världen i sina händer. Ni kan, och ni SKA! Kärlek till er <3

Just want say one thing. Never stop fighting for what you want, NEVER. Don’t let anyone tell you that you can’t despite all the negativity that exists in our world. EVERYONE can. I love to see people fight, people that get knocked down but still comes up again and then ultimately stands there with the whole world in their hands. You can, and you should! Love to you <3

2 Responses to “THE SKY IS THE LIMIT”

  1. Flora on

    Tusen takk for disse ord. Jeg var helt nede og når jeg leste dette tok du meg med storm igjen! Jeg skal aldri gi opp!!! Takk!!!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)