MENU
22:01 | November 29, 2014

FITNESSFESTIVALEN

Okategoriserade

[youtube id=”63JQqzajtqU”]

Tjeeeniiis! Blogguppdate i form av video denna gången. Fan vad jag är irriterande med mitt godis haha. Menmen, hope you like it! Tryck på HD för bästa kvalité :*

Hiiiiii! Video update on the blog today as you see. Omg I’am so annoying with my candy haha! Anyway, I hope you like it! Click on HD for the best quality :*

9 Responses to “FITNESSFESTIVALEN”

 1. Anna on

  Hej Sendi!
  Först och främst tack för en underhållande blogg. Sen skulle jag gärna vilja ha svar på följande frågor: Du och Kristian har distansförhållande, hur fungerar det?
  Hur ofta träffas ni? Har du några tips för par som har distans?
  Väldigt tacksam för svar. Pusspuss

  Reply
 2. deisy on

  Dear Sendi, is it possible to get discount code for ordering from imso.com? Also would like to know which size You have in these Levi’s light blue shorts? Thank you sweetie

  Reply
 3. Rebecka on

  Hej.
  Jag ville bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig. Jag har genomgått knäskador som 15-åring och för två år sen så opererades jag på grund av en ryggskada. Jag har alltid varit aktiv, spelat både fotboll och innebandy hela mitt liv men knäna satte stopp för fotbollen och sen så satte ryggen stopp för innebandyn. Två stora delar av mitt liv försvann inom loppet av ett par år.

  Efter det så tappade jag all hopp och tro om att jag en dag skulle komma tillbaks till ett aktivt liv då jag fortfarande har ont i ryggen varje dag. Det är en smärta jag har fått lära mig att leva med och det har gjort att jag inte orkat träna, mina tankar tog sakta men säkert all kraft ur mig.

  Men sen hittade jag din blogg, jag börjar läsa den för någon månad sen och nu idag har jag tränat i två veckor. Jag klarade även idag av två saker som är sjukt stora för mig, jag klarade av att stå på crosstrainern i 60 minuter och jag klarade det även utan en enda negativ tanke.

  Du är en stor del utav min kamp tillbaks till träningen och ett hälsosamt liv. Så jag vill bara tacka dig! Tack för att du är en sund inspiration för mig och flera andra männsikor!

  Reply
 4. liuda on

  hi there I have been watching your posts for a long time and very proud of you because am a mum of a 3 year daughter and I like to stay fit which is not easy with my life style. well I just wanted to ask what do you do for living? because it looks that you are enjoying your life so easy and am very happy for you, because you can see to the people the example to make them to be stronger in them live. sorry for bothering you. badoway my name is Liuda and Ileve in London. 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)