MENU
10:00 | December 9, 2014

WORKOUT

Okategoriserade

ddd

1. HERE – 2. HERE


Det första jag alltid gör när jag kommer hem är att jag byter om till mjukiskläder haha, vem gör inte det lixom? så mycket skönare. Sitter och kollar rundor samtidigt som jag förbereder mig inför ett gympass. Tror ni inte jag råkar hitta något eller haha som vanligt. Den gråa är påväg mysdressen är påväg hem till mig! Den är dessutom på rea, 15 % rabatt 😉 Grymt julklappstips dessutom 🙂

The first thing I always do when I get home, I change into sweats haha, who doesn’t ? so much more comfortable. Sitting here and chilling while I prepare myself for a workout at the gym. And.. Don’t you think I happen to find something I like? haha as usual. The gray  is on its way to my home! It is also on sale, 15% discount 😉 Awesome Christmas tips 🙂

Leave a Reply

  • (will not be published)