MENU
11:22 | December 28, 2014

TRAINING SCHEDULE BY ME

Training & Food

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag kommer min lite sena julklapp till ER! Tävling där 3 av er kan vinna ett träningsschema av mig 😀 Från start kl 12:00 till midnatt 00:00. Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar om att ni är med och tävlar, ps glöm inte skriva in eran e-mail också! Lycka tiiiiillll!! Nu drar jag till gymmet och kör gärnet!! (igår slog jag rekordet på crossen med motståndet 80 hehe) Xx

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD/ THE COMPETITION IS FINISHED

Today I have a little late Christmas present for YOU! A competition where three of you can win a training schedule by me 😀 We start at 12:00 and ends at midnight 00:00. All you need to do is to write a comment that you are participating, ps don’t forget to write your e-mail as well! Good luck!! Now I’ off to the gym!! (yesterday I hit record the on the crosstrainer with the resistor 80 hehe) Xx

 

 

746 Responses to “TRAINING SCHEDULE BY ME”

 1. Lotta on

  Tjena! I really need your help! I have always been little bigger than my friends, and i can’t find a way to control my eating. I love everything sweet and chocolate is my worst enemy. I have followed you over a year now and you are a true inspiration! I hope that with your help i could live healthier and feel good about myself for the first time 🙂 would love to have some muscles and abs too hehe.. – Finland

  Reply
 2. Maggie on

  Åhh vore verkligen en grym start på 2015 att vinna ett träningsschema av dig! Något som jag verkligen behöver efter all julmat och ätandes den senaste månaden. Kram!!

  Reply
 3. Iina on

  I am sooo in! 🙂

  It would be a dream come true, if I got a training schedule by you. Hope I don’t miss my chance! Keeping my fingers crossed <3

  Reply
 4. Iina on

  I am sooo in! 🙂 You are such a huge inspiration to me, have been for a long time. It would be a dream come true, if I got a training schedule by you. I really admire what you do and how you work, you are a great role model. Hope I wont miss my chance with this! Keeping my fingers crossed <3

  Reply
 5. Hodan on

  Im sooo in!!

  I need Youre help really bad.. Im 1,68m And my weight is 70 kg. I want so badly to lose 10kg.. hopefully I get a fit body like yours. Youre a inspiration keep the work up

  Xx from Holland
  Mail adress: [email protected]

  Reply
 6. Lina on

  Hej!! Jag är jätte gärna med och tävlar, finns inget bättre än ett träningsschema från ens stora inspiration, kram! / Lina

  Reply
 7. Frida Ekman on

  Skulle ju vara perfekta julklappen!!
  Är så att jag ska till Thailand sista februari och ska göra allt jag kan för att komma i form tills dess 🙂

  Är envis och väldigt motiverad när jag väl bestämmt mig. Jobbar just nu gärnet i resdagarna (klädbutik) så hade varit perfekt att vinna detta eftersom jag skälv inte hinner sätta ihop ngt just nu!

  Föresten, grym blogg! Du ger motivation!

  / Frida Ekman

  Reply
 8. Ida on

  Åååå, jag vill vinna! Behöver det verkligen, då jag har tappat all motivation och ramlat ut av träningen totalt. Behöver ny motivation!! Jag är med!!! 🙂

  Reply
 9. Sofia on

  Hej! Jag har länge blivit inspirerad av dig och din resa. Otroligt hur mycket man kan ändra med vilja och lite tid. Jag är gärna med och tävlar. Jag hoppas du förstår vilken motivations drivare du är, inte bara för mig,utan för alla andra också. Keep going! Pepp kramar, Sofia
  [email protected]ve.se

  Reply
 10. Emina on

  I’m sooo in! 🙂
  Sve hocu da srmsam ali nikako da uspijem! Idem vec skoro mjesec u fitness, posto kod kuce nisam nista uspjela, falila mi motivacija. Ali stanem na sedamdeset kila i ne mogu dalje dole, toliko bih mi pomogla posto se ne osjecam udobno u mom tjelu ! Ti si stvarno velika inspiracija sa mene, preljepa i super figuru imas!
  Radovala bih se puno! :-))

  Reply
 11. Chelsea on

  I am participating to win. I think I should get it because I am recently engaged and I have a wedding next year I need to fit into my dress I just started working out and eating healthy again and this would be so helpful. I follow you on Instagram and love your pictures!!! Happy new year

  Reply
 12. Olivia Bengtsson on

  Grym tävling!! Tack för allt du gör för dina läsare, vi uppskattar det så mycket! Hade verkligen velat vinna detta, korsar mina fingrar och tår!! Är helklart med! :’)) Hade varit en drömvinst!

  Reply
 13. Sophia on

  I’m in !

  I love Fitness and i’m always searching for new exercises and how do i can improve my body. Would be great if i’ll win.

  Reply
 14. Larisa on

  Sendi! I love your lifestyle and really want to start somehow… I’d like it to be your schedule that I’m going to celebrate if I get! 🙂 Thanks for existing and being awesome! <3

  Reply
 15. Elin on

  Åhhh va bra! Jag som precis skulle börja träna och äta nyttigt men inte har en aning om vad jag ska göra! Jag är med helt klart! 🙂

  Reply
 16. Marine Karcher on

  Jag är med 🙂
  Lots of love from one of your biggest french fan, for sure! Good luck for everyone.
  Plein d’amour pour toi, Sendi!

  Reply
 17. Adisa on

  Jag är MER ÄN GÄRNA och tävlar! Har varit med tidigare men alltid lyckats dra nitlotten. Skulle verkligen behöva detta då jag måste prioritera min hälsa framöver. Håller tummarna, tack för en grym blogg & instagram!

  Reply
 18. Lina on

  Hej på dig!
  Jag är mer än gärna med och tävlar om ett träningsschema! Jag har så fruktansvärt svårt att börja träna, eftersom jag inte kan hitta övningar eller olika träningssätt som passar mig. Jag ser mycket i mig själv i hur du ser ut, kroppsligt. Så jag tror detta schemat hade passat mig perfekt och hjälpt mig börja träna. Du är verkligen en inspiration till mig! Du får ha det så bra!
  Kramis!

  Reply
 19. Julia on

  Sendi ! Ti si mi naj veca inspiratija!
  Htijela bih da pobjedim.
  To što si ti uspijela, to hoću i ja da uspijem.
  Greatest Fitsporation!!
  Pozdrav, Julia

  Reply
 20. Julia Sulzmann on

  It would be a pleasure to win your program !!! I’m into fitness for a long Time now and I’m always looking for new effectful training methods

  Reply
 21. Nattis on

  Är gärna med och tävlar!
  Har lagt massa pengar på pt’s men har blivit sjukt missnöjd:( ska utomlands i sommar och vill gärna bli av med mina “Överkilon” tills dess.
  God fortsättning Sendi

  Reply
 22. Therese vatanen on

  Hej!
  Alltid velat haft ett träningschema men inte haft råd eller blivit av helt enkelt. Nu är jag redo & jag är helt klart med och tävlar!

  Reply
 23. opiium_ on

  This would be so nice !!! 🙂 vec dugo te pratim i obozavam te !!! A trebam jos da smrsam ali nikako da krenem .. To bi mi bila motivacija 🙂

  Reply
 24. Erika on

  Hey im a 24 year old girl from Germany and i want rhe next year to be a year full of changes in my life. I have a little daughter and so my tummy is not in shape and i often havent the time or ideas to cook healthy for ME. I hope you choose me because you and your blog and instagram account motivate me to change my habits. Nearby i want to say that you are an inspiration for so many girls and that you look gorgeous! Liebe Grüße aus deutschland!

  Reply
 25. Therese on

  Aldrig haft ett träningschema men alltid velat haft det så Jag är helt klart med, få en grym start på nya året,kan inte bli bättre

  Reply
 26. Amanda Kireeva Hasan on

  Hej bästa Sendi!! Mitt mål, som de flesta andra har, är att få sin drömkropp som man kan vara bekväm i! Det skulle vara så mycket lättare med ett träningsschema för då har man bättre koll. Du är så himla snäll och bra inspiration, jag är gärna med i tävlingen! (:

  Reply
 27. Matilda on

  Jag är med och tävlar! Hade varit så himlaaaa roligt och häftigt att få ett träningsschema! Mina gamla rutiner på gymmet börjar bli lite uttjatade nu… 😉

  Reply
 28. Sissy on

  Hi Sendi,
  I would like to participate in your giveaway. I’ve been following you on Instagram for a really long time now and you’re a huge inspiration to me! Not only has your fitness journey been incredible, but also your style in fashion is amazing and you are absolutely stunning!
  I hope you enjoyed the holidays with your family and friends!
  Keep up the good work! 🙂

  Xxx Sissy
  [email protected]

  Reply
 29. Viki on

  I am IN! 🙂
  You are so inspiring and I would be so proud if I win training shedule from YOU! It would be dream come true…:) I have a big problem with sweets and chocolate and how to train in gym…and after Christmas I have bigger belly too 🙁 pick me:)

  Reply
 30. Ellen on

  Jag är med!! Min träningsmotivation är nere på noll så jag hoppas jag är en av dom som vinner!! Och du är en av mina största inspirationer

  Reply
 31. Ellen on

  Jag är med!! Hoppas på detta då min motivation är nere på botten just nu! Och du är en av mina största inspirationer inom träning

  Reply
 32. Evelina on

  Jag är absolut med och tävlar!
  Känner igen mig så mycket i din historia och du motiverar mig otroligt mycket. Skulle bara behöva lite hjälp att komma igång. Därför skulle det betyda jättemycket att få din hjälp!

  Reply
 33. Marita on

  Jeg er selvfølgelig med! Hadde vært herlig å fått en kickstart på det nye året! Er så dårlig med treningsrutiner… :):)

  Reply
 34. berina on

  Sendi you are an amazing woman. I like everything about you. You are such an inspiration for me and I’m glad I have someone to look at. I LOVE the way you dress, since fashion is my drug haha. I would like to lose a few pounds so I please you to help me with that since you are a beautiful fitness trainer (you have that passion) and the most of all you’re a swedish girl and I like Sweden. I have a few relatives who live there and I can’t wait to visit it. Whatever happens I’d like to wish you all the best in future work.
  Thank you for your time and consideration xx 🙂
  Sincerly,
  Berina.

  Reply
 35. Andrea on

  Hei! Jeg vil gjerne være med!! Du ser fantastisk ut, drømmekropp! Håper denne konkurransen går over landegrenser, for jeg er fra Norge! 😀

  Reply
 36. Berina on

  Sendi you are an amazing woman. I like everything about you. You are such an inspiration for me and I’m glad I have someone to look at. I LOVE the way you dress, since fashion is my drug haha. I would like to lose a few pounds so I please you to help me with that since you are a beautiful fitness trainer (you have that passion) and the most of all you’re a swedish girl and I like Sweden. I have a few relatives who live there and I can’t wait to visit it. Whatever happens I’d like to wish you all the best in future work.
  Thank you for your time and consideration xx 🙂
  Sincerly,
  Berina.
  P.s. It’s really hard to post a comment on here because I can’t understand a word haha 😀 x

  Reply
 37. Angelica Johansson on

  Jag är självklart med och tävlar om detta pris! Har kämpat på som tusan under året med att komma i form genom att lägga om kosten och träna och detta skulle verkligen kännas som en stor vinst för mig med en extra pepp. Håller tummar & tår.

  Reply
 38. Kimberley Bullas on

  Australian living in Sweden!
  Need your help! I just signed up for the gym and i have no idea what i’m doing or how to fix my problem areas! Please help!
  You are a true inspiration!

  Reply
 39. Jenny on

  Jag är definitivt med och tävlar!! Kan inte tänka mig en bättre start på de nya och hälsosammare året! 🙂 kram och tack för en kanon blogg!!

  Reply
 40. Fliza on

  Är med! Oj vad jag hoppas att jag vinner, har sån dålig självkänsla eftersom jag har gått upp i vikt, vill knappt träffa folk längre..

  Reply
 41. Fliza on

  Jag är med och tävlar! oj vad jag vill vinna. Har fått sådan dålig självkänsla eftersom jag gått upp i vikt pga narkolepsi, vill knappt träffa folk längre.. det skulle bli en sådan push för mig.

  Reply
 42. Roosa on

  Hey, I’m totally in! You’ve been always my biggest inspiration 🙂 I’ve lost 3,5kilos in 2,5months by lightly following your guidance but I would love to get the training schedule to get more motivated and inspired! [email protected] is my email. Happy New Year! 🙂

  Reply
 43. Johanna on

  I truly hope I win!! You’re very much an inspiration to me.
  Thank you for this opportunity whoever ends up winning it. Hugs!
  Johanna

  Reply
 44. Amanda on

  I would love a training schedule from you! I think your journey is so inspiring and I workout and eat healthy but I never see results. I just need guidance on what to do at the gym to get into shape and I know your schedule could do that for me!

  Reply
 45. Julia on

  I’m participating! 🙂 I’m from Poland and I’m Your super fan! You are my inspiration and My Big dream is Have body like you:) absolutely LOVE your body! Greets xoxo

  Reply
 46. Jennifer on

  Hej fina! Jag vill såå gärna vara med i tävlingen! jag tränar mycket men når aldrig riktigt mitt drömresultat, så en bra plan vore guld värt. Hoppaaaaas 🙂
  God fortsättning, kram/ J

  Reply
 47. Sarah Rahim on

  Hey I live in America and Instagram is my favorite app and you are my favorite account on Instagram because you always inspire me to workout. Your body is my dream body and you inspire me because you didn’t always have that body you had to work up to it! And I really believe I can do it too! So I am in!

  Reply
 48. laura somelar on

  I would be really happy if i could get the scedule, I’ve been following you for half a year now and you’re amazing inspiration. keep up ya girl
  xx from Estonia

  Reply
 49. Camille Dickerson on

  You are such an inspiration to me! I’ve always enjoyed working out, but even when I do, I don’t see the results that I would like! I would love to win and do your training schedule!!

  Reply
 50. Isabella on

  Jag är med! Skulle vara superkul att få ett träningsschema utav dig nu när nya året börjar. Att få det skulle ge en väldigt bra motivation och jag skulle känna mig ännu mer peppad inför träningen. Jag vill verkligen att träningen ska ge resultat och att den tid jag lägger ner på träning verkligen ska ge något. För mig är träning något som jag brinner för, skulle därför vara jättekul att få ett träningsschema som kan göra att jag lyckas med min träning ännu mer.

  Reply
 51. Isabella on

  Jag är med! Skulle vara grymt kul att få ett träningsschema utav dig nu när nya året börjar och nu när man drar igång träningen på allvar. Jag skulle verkligen känna mig ännu mer motiverad till att träna om jag hade ett bra träningsschema att gå efter. Jag vill verkligen att träningen ska ge resultat och att den tid jag lägger ner på träningen verkligen ska ge något. För mig är träningen väldigt viktig och jag kan ibland tycka det är svårt att veta vilka övningar som jag egentligen bör köra, så därför vore det superkul att få ett schema av dig!

  Reply
 52. Elin f on

  JAG ÄR MED!! min största dröm är att få träna med min förebild, alltså att få träna med just dig! Skulle betyda så sjukt fruktansvärt mycket att få den chansen. Att få lära mig träna på rätt sätt. Och framförallt att få lära mig av dig. Min dröm skulle gå i uppfyllelse!!!
  Hoppas på tur!!

  Reply
 53. Jessica Abou-Khalil on

  I’m in! Skulle vara helt underbart om jag fick ditt tränings schema 🙁 behöver verkligen börja fixa min kropp och speciellt efter det här jobbiga året!

  [email protected]
  TACK ♡
  från Libanon/Sverige

  Reply
 54. taylor h on

  I would love to win this! Having trouble getting back on track with my training and diet and this would be the perfect motivation!!

  Reply
 55. Oksana on

  Hello!
  I really need to win, Sandi, cus I’m dedicated to what I do, I mean fitness. Your photos and your blog inspire me, watching your Beaty and willpower motivates me to become better and better all the time. Winning your training schedule would make me go for my goal and never give up on it. So I’m in, I’m in as much as I could possibly be!

  Reply
 56. Victoria hearn on

  I follow you everyday and absolutely love your posts, your transformation is so inspiring! I’m from London so i really hope you can choose me!!! 🙂 lots of love xx

  Reply
 57. Sanna on

  jag vill väldigt gärna vara med och tävla, det skulle vara en perfekt start på mitt 2015 att få chansen att träna och hålla sig till ett schema från dig Mitt 2014 har varit ett helvete med sjukdom och viktuppgång så jag hoppas nästa år blir mitt år och fyllt av hälsosamma vanor

  Reply
 58. Kaisa on

  I’m in! I never thought that by the time I turn 30, I would hate my reflection in the mirror. But I just turned thirty and realised that the body that I live in now is totally foreign to me. I’ve been avoiding the fact that I’ve really gained weight in the last couple of years and now I’m overweight. I used to be in good shape. I’ve tried to get myself back to shape but everything falls apart after couple of weeks. So I really need your help. I want to be proud of my body, not ashamed of it.

  Reply
 59. Thelma on

  I’am so in! You’re such an inspiration to me and it would be a dream come true to get a training schedule by you.
  Xoxo from Iceland

  Reply
 60. Claudia on

  Hello,
  I’m French and i’m follow you since a while. I really love you, you’re truly a great inspiration for me. Receive a help from you is maybe, the best gift i can receive to this end of year me that wants to take me in hand from 5 January.

  I hope I will win, even if it is not. You will always remain the blog I visit every day to see if there’s a new article.

  Kiss from France x

  Reply
 61. Jasmine on

  jag är gärna med och tävlar, hade vart perfekt att få ett träningsschema då jag älskar att träna men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga för att uppnå det jag vill. Med ett träningsschema kan det få mig att uppnå dit jag vill 🙂

  Reply
 62. Ronja on

  Vem vill missa en sån här chans?? Självklart vill jag vara med och tävla! Kan inte tänka mig någon bättre än just dig till att få igång motivationen igen!

  Reply
 63. Iben on

  I am in! I have the last few years gained fifteen kilos, and I have tried to do something about it, but I have no experience in training. So I would have loved to get a push from you. I’ve seen your results and I am inspired!

  Reply
 64. Cecilie Hansen on

  Jeg er med! Vil super gerne vinde. Jeg vil gerne tabe 6-7 kg og få min selvtillid tilbage. Du er en kæmpe inspiration og jeg håber, at du vælger mig.

  Mvh Cecilie (Danmark)

  Reply
 65. Martha on

  Jag har alltid tränar mycket, men blev rött allvarligt sjuk, detta ledde till att jag var tvungen att ta en paus i ett halvår utan någon slags träning what so ever. Detta gav gjorde mitt psyke galet, jag fick en hel del ätstörningar osv. Idag e det mycket bättre och försöker verkligen att fp bort tankarna, men e riktigt jobbigt.

  Jag har aldrig varit nöjd med min kropp, sp nör jag fick börja träna igen så tok tränade jag vilket ledde till att jag blev ännu sjukare igen.

  Det hela har varit som ett litet ond kretslopp. Nu e det relativt bra, jag tränar mycket och äter nyttigt men ser ingen skillnad i min kropp.

  Sp jag skulle vilja vinna för att
  1. Fo ett träningsschema dör jag vet att jag tränar rött.
  2. Dör jag kan uppnå mina mål.

  Det vore jättekul om jag vann!
  Puss

  Reply
 66. Dionisis on

  I would love to win a food schedule from you! You are a big inspiration for me! 🙂 with your food tips and work outs i have managed to lose 10kg this year, but now my i have quite lost my motivation 🙁 therefore it would be great win my own food schedule! 🙂

  Reply
 67. Anne on

  I am paticipating as well 🙂 would love to win a schedule by someone who earned it all herself and fought the same fight with getting fit!

  Reply
 68. Michelle Førster on

  I am participating 🙂

  Btw thanks for a cool blog and insta profile, although I really wish you would post more in english om your blog. It makes it easier to understand for a Danish girl 😉

  Reply
 69. Michèle on

  I follow you now over a year and you are a great inspiration! I would love to win your training shedule to get my form back which I lost during my disease the last half year. Greetings from Switzerland!

  Reply
 70. Lynne on

  Hiya I’d LOVE to participate!!!!!!
  Just wondering if your training schedule would work as well as it did for you for an Asian body though…?!
  But pick MEEEEEEEE anyway❤️❤️❤️❤️❤️
  Email: [email protected]

  Reply
 71. Pia on

  Hello! I have always been keen on doing sports, but I have let that part of myself run away. I need motivation and you would build it so up! I have gain 5kg in couple months and now I need to do somethong about that! Love your blog 🙂

  Reply
 72. iida on

  Hejj!! I really reallyyy need your help to get fit and reach my goals! I have been so inspaired by you but i cant get fit by my self so i need so much help and suport! Im totaly in! If im lucky enough to win this competition i will be so glad and honourd! Thanks you for advance❤

  Reply
 73. Meriam on

  Hej! Jag är gärna med! Jag försöker verkligen hitta scheman som passar mig bäst och jag skulle bli jätte jätte glad om jag vann.

  Reply
 74. Kristiāna on

  I’m participating. This would be such an honor and perfect present, because i am full of motivation and power but i don t know how to get started and what to do and i am such a big your supporter! My e-mail: [email protected]

  Reply
 75. Josefin kindblad on

  Jag är väldigt gärna med o tävlar om ett tränings schema! Behövs nu när jag kommit igång med min träning 🙂
  Håller tummarna :)!

  Reply
 76. Angelica T on

  Din blogg är väldigt inspirerande och det vore underbart om jag fick vinna ett träningsschema, då skulle jag komma igång med träningen till max och få fram drömkroppen!

  Reply
 77. Abbe on

  Jag är med! Har följt dig sen din start och har många gånger försökt köra samma övningar som dig. Även mat schema. Så hade blivit super glad och tacksam 🙂

  Reply
 78. Ulrika Andersson on

  Åh herregud vad gärna jag skulle vinna den här tävlingen, du anar inte!
  Du är en fin förebild för bpde yngre och äldre så det hade varit så roligt att få din hjälp. Tack för all inspiration☆
  Jag är såååå med och tävlar =-)
  [email protected]

  Reply
 79. Ayca Kilic on

  Dear Sendi ,
  You are such a Big Inspiration not only for me . You are a Inspiration for lots of girls who has given up . You teached me to work for my aims , YOU have to work for it . I would love to have a trainingschedule with You . I Hope you Choose me .
  Your lovely Ayca

  Reply
 80. Ebba Gustafsson on

  Hej, jag vet att jag är sen. Men jag vill vara med. Vill så hemskt vara med, jag har ingen slående berättelse om varför jag vill vinna. Jag vill bara vinna för jag behöver verkligen hjälp med detta. Jag älskar att träna men är så dålig på de. Är så obekväm på gymmet för vet inte vilka övningar jag ska göra, oroar mig om att se dum ut och sånna dumma saker. Vill vinna och vill veta vad jag håller på med när jag tränar. De är allt. Tack❤️

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)