MENU
11:42 | January 25, 2015

GOKART

Lifestyle
3eb3c33192a9dad49951656e812e8a5b_980x0_c_85_s_v4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA


So, this is what we did last Thursday! We started the evening with go cart and wow it really was a hundred years ago since the last time for me. So damn fun! Will definitely be repeated 😉 After the go cart me and my girls had a table at “Fondueboden”. I had never eaten fondue before, so it was really an experience. The concept is that you cook your own food. You get a pot where you boil what you want, in our case a bit of everything, really tasty. Then it was obviously time for dessert and you can’t say no to that. We ordered Toblerone fondue which in other words mean melted Toblerone which was served with marshmallows, meringues, seasonal fruits and vanilla ice cream, I died. YES, I think you understand how full and satisfied we were after? Cozy day that ended at Annie’s place <3


SĂ„, detta Ă€r vad vi gjorde i torsdags! Vi började kvĂ€llen med att Ă„ka gokart och shit det var verkligen hundra Ă„r sen jag gjorde det. Jag har aldrig Ă„kt i Sverige utan bara i min hemstad Mostar. SĂ„ jĂ€kla kul! Kommer definitivt göras om 😉 Efter gokarten sĂ„ hade jag och mina tjejer bokat bord pĂ„ Fondueboden. Jag hade aldrig Ă€tit fondue tidigare sĂ„ det var verkligen en upplevelse. Det gĂ„r nĂ€mligen ut pĂ„ att man i princip lagar sin egen mat. Ma fĂ„r en gryta dĂ€r man sedan kokar det man Ă€r sugen pĂ„, i vĂ„rt fall lite av allting, riktigt gott. Sen var det sĂ„klart dags för efterrĂ€tten som man inte tackar nej till. Vi bestĂ€llde Toblerone fondue som med andra ord innebar smĂ€lt Toblerone som serverades med marshmallows, marĂ€nger, sĂ€songens frukter och vaniljglass, I died. JA, tror ni förstĂ„r hur mĂ€tta och belĂ„tna vi var efterĂ„t? Mysig dag som avslutades med mys hemma hos Annie <3 

3 Responses to “GOKART”

 1. Azra on

  Hej och tack för en bra blogg! Jag undrar vart i Mostar man kan Äka gokart? Ska snart besöka staden och jag vill sÄ gÀrna Äka haha.
  Skulle vara tacksam för svar!

  Reply
  • skopljak on

   Hej! Jag Ă€r glad att du gillar den 🙂 <3 Oh gud det var mĂ„nga Ă„r sedan, men google karting mostar bara sĂ„ hittar du sĂ€kert. Annars Ă€r det bara att frĂ„ga nĂ„gon dĂ€r nere 🙂 Ha sĂ„ kul!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)