MENU
11:06 | January 26, 2015

PRINTS

Lifestyle

kk

HEREHEREHEREHERE 

Can spring hurry up now so that we can wear these t-shirts again? With a pair of blue or black jeans and a leather jacket. Or a fur jacket. You can mix so much even though it really is a basic look. Oh can’t wait for Barca and it’s shopping. And I will look for similar t-shirts! Of course I found them at the the male department but I even think that they fit better.


Kan våren snabba på så man kan bära dessa t-shirtar igen? Med ett par blåa eller svarta jeans och skinnjacka. Eller pälsjacka. Går att mixa så mycket trots att det egentligen är en så basic look som möjligt. Åh är taggad på barca och dess shopping. Liknande t-shirtat är jag ute efter! Såklart hittade på män avdelningen men det gör inte mig något, tycker till och med att de sitter bättre. 

One Response to “PRINTS”

Leave a Reply

  • (will not be published)