MENU
10:58 | January 27, 2015

OFF TO BARCELONA

Lifestyle
IMG_6165-2 IMG_6281-2 IMG_6447-2 IMG_6630-2 IMG_7011-2

Good morning favs. Sittting here and planning for tomorrow when I’m flying to Natascha in Barca. Above you can see some pictures from the last time I was there and that was actually my first time. It will be fun to see my babe again, we have always fun together! I hope the weather is on my side so that we can take the opportunity to shoot as much as possible. By the way, I am completely hooked on the snap so you can follow me there if you want, “skopljak”. Have a nice day <3


God morgon favs. Sitter här och planerar lite inför imorgon då jag åker och hälsa på Natascha i Barca. Ovan ser ni några bilder från sist jag var där och som faktiskt var min första gång. Ska bli kul att träffa min babe igen, vi har alltid lika kul ihop! Jag hoppas att vädret är på mina sida så att vi kan passa på att fota så mycket som möjligt. Förresten, jag har total fastna för snap så ni får följa mig där om ni vill, heter skopljak. Ha en fin dag <3

8 Responses to “OFF TO BARCELONA”

Leave a Reply

  • (will not be published)