MENU
20:55 | January 31, 2015

GIRLS NIGHT OUT

Lifestyle,Training & Food
OMP_1990


Hi darlings! Sorry for no-update today but it was a long day yesterday and we woke up early today to shoot a new banner for me. I feel that I’m tired of the one I have now and needs a little updating here on the blog. Waiting for Tasch to do some food and tonight we’re going ut! I’m exited, feels like a thousand years ago I was out last time haha. Bubblic Bar and then Sutton, cheers on that 🙂

Hej darlings! Förlåt för utebliven uppdatering idag men det blev en lång dag igår och vaknade tidigt idag för att fota till en ny banner. Jag känner att jag är trött på den jag har nu och behöver lite uppdatering här på bloggen. Väntar på att Tasch ska göra mat och ikväll är det utgång som gäller! Jag är SÅ taggad, känns som tusen år sedan jag var ute sist haha. Bubblic Bar och därefter Sutton, skål på det 🙂  

3 Responses to “GIRLS NIGHT OUT”

Leave a Reply

  • (will not be published)