MENU
9:47 | February 6, 2015

WOOK RECIPE

Recipes
_MG_9589

Good morning beautiful you <3 I have just packed my gym clothes and shall shortly go to the gym with mami. Just thought I’d share this good lunch I did yesterday. I ate something similar like this at Natascha place and really liked it! So, on to the recipe now. I started to evaporate onion in a frying pan in olive oil and then I put in the chicken there (small pieces). When it almost looked to be done, I put vegetables in it and lowered the heat a little. To get the perfect taste I added 3 tablespoons turkish yoghurt, 2 spoons coconut flakes and spices such as salt, pepper, chilli, curry and garlic. The spices can you choose according to taste. Voila! Super good not nearly advanced to cook 🙂 I really love strong food the fact that it increases the fat burning is only good haha. However, you should be careful to not eat it too often. HUGS <3

God morgon fina ni <3 Har precis packat ner gymklĂ€derna och ska alldeles strax ivĂ€g till gymmet med mami. Jag tĂ€nkte bara dela med mig av en god lunch som jag gjorde igĂ„r. Jag Ă„t nĂ„got liknande hos Natascha och tyckte verkligen om det! SĂ„ vidare till receptet nu. Jag började med att avdunsta lök i en stekpannan pĂ„ olivolja och sedan la jag in kyckling som jag delat i smĂ„ bitar. NĂ€r det nĂ€stan sĂ„g ut att vara klart sĂ„ la ja in de wookade grönsakerna och sĂ€nkte vĂ€rmen en aning. För att fĂ„ den perfekta smaken tillsatte jag 3 matskedar turkisk yoghurt, 2 skedar kokos flingor och kryddor som salt, peppar, chili, curry och vitlök. Kryddorna kan man alltsĂ„ vĂ€lja efter smak. Voila! super gott inte alls avancerat att tillaga 🙂 Sen Ă€lskar jag verkligen stark mark och att det ökar fettförbrĂ€nningen gör inte mig nĂ„got haha. Men, man ska vara noga med att inte Ă€ta det alltför ofta. KRAM <3

One Response to “WOOK RECIPE”

Leave a Reply

  • (will not be published)