MENU
10:06 | February 9, 2015

BREAKFAST FAVORITE

Recipes
_MG_9686-2 _MG_9688-2

So wonderful is was to wake up with the sun on my face today, a little spring feeling to it maybe? Good morning to you! Above you can see my current favorite on the breakfast table. So many recipes it feels like I am posting now haha! Pour coconut oil (a little more than usual) in the frying pan and hatching two eggs at each other without stirring, on a low heat. Take half  avocado and 2-3 slices kalkorn and cut into small pieces (this can be done, first of all). Then you just put the peaces on the eggs and let everything fry for a few minutes. Instead of salt I put a little barbecue spice and it tastes incredibly good! Now you have to try it (y)

.

Hur underbart var det att vakna upp med solen i ansiktet idag, lite vårkänsla till det, kanske? God morgon på er! Ovan ser du nuvarande favorit på frukostbordet. Värst vad många recept känns det som jag nu skriver under den senaste tiden haha! Häll kokosolja (lite mer än vanligt) i stekpannan och kläck två ägg vid varandra utan omrörning, på svag värme. Ta en halv avokado och 2-3 skivor kalkorn och skär i små bitar (detta kan göras först av allt). Sedan kan du bara lägga i bitarna och låt det steka i några minuter. Istället för salt satte jag lite grillkrydda och det smakar otroligt bra! Nu måste ni testa (y)

5 Responses to “BREAKFAST FAVORITE”

Leave a Reply

  • (will not be published)