MENU
9:00 | February 25, 2015

CORUS HYDE PARK

Lifestyle

_MG_0219-2

_MG_0202-2

_MG_0203-2

_MG_0910-2

Good morning from lovely London. Hope you feel at least as good as me today <3 Yesterday I was busy all day so chose to go to bed early to have lots of energy today. So now, I’m in a great mood and will soon go down to eat some brekky. I just wanted to share some pictures of this cozy room here at the Corus Hyde Park. We love it!

God morgon från härliga London. Hoppas ni mår minst lika bra som mig idag <3 Igår hade jag fullt upp hela dagen så valde att lägga mig tidigt för att ha massvis med energi idag. Jag känner mig på topp humör och ska strax ner och äta frulle. Vill passa på att dela med mig lite bilder från vårt supermysiga rum här på Corus Hyde Park. We love it! 

2 Responses to “CORUS HYDE PARK”

Leave a Reply

  • (will not be published)