MENU
23:42 | February 25, 2015

GOLDEN DETAILS

Lifestyle

_MG_1413-2

3e3e

_MG_1483-2

_MG_1410-2

_MG_1542-2

Top: Here – Hair clip on set: Here – Tattoo: Here – Hand jewllery: Yvette Hass – Rings: H&M

Good evening guys. I came to the hotel a little while ago after having been eating dinner at a restaurant. The atmosphere at the moment is really beautiful.  There is a man playing piano here at the hotel and it sounds very harmonious and peaceful. We have had a nice evening and now it’s bedtime. Sweet dreams <3

God kväll på er. Kom hem för en stund sedan efter att ha varit och ätit middag på en restaurang här i närheten. Så underbar kväll. Sen så spelas härlig pianomusik här nere på hotellet så stämningen är på topp. Nu blir det snart läggdags. Sov gott <3

Leave a Reply

  • (will not be published)