MENU
15:00 | March 5, 2015

ROOT VEGETABLES

Recipes
_MG_2586

Want to tips you about a good and simple meal I made a while ago and it has become a fav. I love root vegetables so therefore I put some carrots and parsnips in the oven along with chicken. I put on olive oil and some spices and it was so tasty! Next time I’m definitely buying some more root vegetables. With this, I ate even spinach and feta cheese, yum!

Vill tipsa er om en god och simpel rätt som jag gjorde för ett tag sedan och har blivit en favis. Jag älskar rotfrukter så därför testade jag att lägga in skalade morötter och palsternacka i ugnen tillsammans med kyckling. La på oliv olja och lite olika kryddor och det blev så gott! Nästa gång ska jag köpa fler rotfrukter att ha i. Till detta åt jag även spenat och feta ost, mums!

 

 

5 Responses to “ROOT VEGETABLES”

Leave a Reply

  • (will not be published)