MENU
10:17 | March 27, 2015

EGGS & AVOCADO

Lifestyle
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon mina fina <3 Precis ätit frukost och ska nu jag iväg för att fixa några ärenden. Jag har aldrig riktigt gillat avokado utan ätit det ibland bara för att det är nyttigt. För någon vecka sedan fick jag idéen att det kanske skulle vara gott med grillkrydda så jag gjorde frukosten ovan och mitt i prick. Det smakade så gott. Tänk att så lite kan göra skillnad. Nu typ älskar jag det och har ätit det i 1 vecka i sträck haha. Ni måste testa, 2 kokta ägg och en avokado, mättande, nyttigt och gott 🙂 Hörs senare! Love, S

//Good morning my beautiful <3 Just had breakfast and now I’m off to fix some things. I’ve never really liked avocado, I have just eaten it sometimes just because it’s healthy. About a week ago I got the idea that it might be nice with barbecue spice so I made the breakfast above and right on target! It tasted so good. Imagine that so little can make such a difference. Now I love it and have eaten it for 1 week in a row haha. You have to try, two boiled eggs and one avocado, filling, healthy, tasty 🙂 Talk to you later! Love, S

4 Responses to “EGGS & AVOCADO”

Leave a Reply

  • (will not be published)