MENU
10:04 | March 30, 2015

PROTEIN WAFFLES

Recipes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingredients (2 waffles): 1 banana, 2 eggs , 2 spoons of two tablespoons protein powder (here)

För någon dag sedan var det våffeldagen och då passade jag på att göra protein våfflor som inte bara är goda utan nyttiga också 😉 Jätte simpelt recept och man kan även göra pannkakor av det. En perfekt frukost eller mellanmål skulle jag säga. Mitt protein har smaken choklad men det går lika bra att göra om det är en annan smak. Ni får gärna säga till om ni gillar/ogillar mattips så jag vet. Jag personligen tycker att det kan vara lite kul att variera. Love, S

// Some days ago it was the “waffleday”and I took the opportunity to make protein waffles that are both tasty and healthy 😉 Very simple recipe and you can even make pancakes out of it. A perfect breakfast or snack I would say. My protein has the taste chocolate but it is just as easy to do if there is a different flavor. Feel free to tell me if you like/dislike food tips so that I know. I personally think it might be fun to vary. Love, S

2 Responses to “PROTEIN WAFFLES”

  1. Jennifer Joki on

    Tycker det vore jättekul med mer mattips! Är så svårt att komma på själv vad man ska laga, så kul med inspiration 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)