MENU
12:41 | March 31, 2015

ON MY WAY HOME

Outfits
_MG_6964-2

_MG_6905-2

Coat – Zara  Sweater – Berskha  Jeans – Here  Bag – Rut&circle  Shoes – Here

_MG_6931-2

Sitter på tåget påväg hem mot Göteborg. Ska bli så skönt att komma hem, trots att jag bara varit borta ca 4 dagar. Jag hade inte tur med vädret dock, grått och regnigt. Men men, nu skiner solen och jag längtar till gymmet. Min största nackdel med att resa som jag gör är nog träningen, för den påverkas. Ska nog ordna ett nytt schema som jag kan följa strikt. Hoppsan ni mår toppen. Ps, jag saknar era kommentarer och åsikter. Love, S

//Sitting on the train on my way home to Gothenburg. It will be nice to come home, even though I’ve only been gone for about 4 days. I didn’t have any luck with the weather,  gray and rainy. But, but, the sun is shining now and I’m longing for the gym. My biggest drawback with my traveling is my workout. I should probably make a new schedule that I can follow strictly. I hope you’re doing good! Ps, I miss your comments and opinions. Love, S

8 Responses to “ON MY WAY HOME”

 1. M on

  Välkommen tillbaka till härliga Göteborg igen. Tyvärr är inte vädret det bästa här heller. Men vad gör det när humöret är på topp och det blir löpning hem från jobbet 🙂

  Reply
 2. Dixi Wonderland on

  Orkar inte med dina perfekta outfits 🙁
  Kommer snart köpa min första Adidas tröja och hoppas att jag kommer bli lika fin som du är i dina 😀 Du inspirerar en massa ska du veta!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)