MENU
12:00 | May 27, 2015

BACKGROUND COLORS

Outfits
IMG_6273 IMG_6299 sporty IMG_6198

IMG_6339

Sweater – Zara MAN  Bag – Persunmall  Jeans – Dr denim (HERE)  Shoes – Nike  Sunglasses – Chanel  Watch – Kapten&Son

IMG_6304Photographer: Kristian Korlevski

Hello hearts! Hope you are great on a Wednesday like this. I just came home from a meeting and sitting at the moment with a of thousand things, as usual 😉 I’m just about to pack my bag and go to the gym, favorite workout is on the schedule. By the way, I’ve got really bad feedback from your guys about the workout/food schedule. I remember that a lot of you wanted to follow my it so I’m curious about how it has gone, tell me! This is anyway a flabby look from Trelleborg, sometimes it’s nice to not plan what you should wear and just take something. In the next post, I have a funny news I want to share with you! Love, Sddd-

Hej hjärtan! Hoppas ni mår toppen en Onsdag som denna. Jag kom precis hem från ett möte och sitter för tillfället med tusen saker, som vanligt 😉 Jag ska strax packa väskan och dra iväg till gymmet, favoritpasset står på schemat. Förresten, ni har vart lite dåliga med att ge respons. Ni var ju en hel del som skulle hoppa med på denna tre veckors träning så tell me, vill ju veta! Detta är i alla fall en slapp look från Trelleborg, så skönt att slippa planera vad man ska ha på sig ibland och bara ta på sig första bästa. I nästa inlägg har jag en rolig nyhet jag vill dela med mig av! Love, S

 

7 Responses to “BACKGROUND COLORS”

 1. Dixi Wonderland on

  Åhh ser att vi har samma färg på naglarna ;D
  Det är ju betydligt enklare att relatera till “slappa” outfits eftersom det varit mycket sommaroutfits som man ej kan ta efter nu med tanke på hur kallt det är 🙁 Testade att ha shorts nu när jag gick ut med hunden men det var för kallt 🙁

  Reply
 2. Azucena on

  First off I would lik to say awesome blog! I had a quick question in which
  I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to find out how
  you center yourself andd clear your mind before writing.
  I’ve had a difficult time clearing mmy mind in getting my ideas out.

  I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to
  15 minutes are wasted simply just tryig to figure out how too begin. Any ideas or hints?
  Many thanks!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)