MENU
16:10 | May 27, 2015

SURFING

Lifestyle
Lisa Rami surf

Oh yes, the title reveals everything! In exactly one week it’s time for me to go on a surf trip with Surfacademy. We’re going to Biarritz in France and will stay there a few days. I’m really looking forward to learn how to surf since I’ve never done it before (!!) Then, I have never been in France before so it will be so exciting, yeey! Let the countdown begin 😉 Love, S

Oh yess, rubriken avslöjar allt! Om exakt en vecka är det dags för mig att åka på en surf resa tillsammans med Surfakademin. Vi åker till Biarritz i Frankrike och stannar ett par dagar. Jag ser verkligen fram emot att lära mig att surfa då jag aldrig tidigare gjort det (!!) Sen så har jag aldrig varit i Frankrike heller så även det ska bli spännande, yeey! Let the countdown begin 😉 Love, S 

2 Responses to “SURFING”

Leave a Reply

  • (will not be published)