MENU
11:20 | May 30, 2015

DEL MAAR LATIN SWIMWEAR

Okategoriserade
delmarskopljak delmarskopljak

Bikini from Del Maar Latin Swimwear (HERE)

A wonderful bikini I took with me to Croatia. As you know, I’m very simple in my style and mostly wear base colors with a simple look but sometimes I “widen my horizons” like we say in Sweden 😉 With this one I stuck for the small details, but also for the color combination. I also think that the bikini is much nicer IRL. A new favorite that you will see more of. What do you think? Do you like it?

En underbar bikini jag fick med mig till Kroatien. Som ni vet är jag väldigt simpel i min stil och håller mig oftast till basfärger med ett stilrent utseende men ibland vidgar jag mina vyer 😉 Här fastnade jag för de små detaljerna men även för färgkombinationen. Tycker dock inte bikinin gör sig rättvis på bilderna menmen! Ny favorit som ni kommer se mer av. Vad tycker ni? Gillar ni den?

5 Responses to “DEL MAAR LATIN SWIMWEAR”

Leave a Reply

  • (will not be published)