MENU
10:14 | June 9, 2015

LUNCH TIME

Travels
lunch4 lunch6 lunch1 lunch3 lunch55

Wonderful Kjell at the Surfacademy took us to the best places during the trip, and this is one of them. A restaurant where we enjoyed a supergod lunch together. I ate Buratta for the first time since Lisa talked a lot about it so I just had to taste it. Heavenly. We could have been on this place all day and chilling, I mean it was really cozy. We only missed the sun. After the lunch we went to Spain. More about that is coming 😉 Love, S

Underbara Kjell från Surfakademin tog oss till de bästa ställena under resan och här är en av dem. En restaurang där vi avnjöt en supergod lunch tillsammans. Jag åt Buratta för första gången eftersom att Lisa pratade mycket om det så jag var bara tvungen att smaka. Himmelskt. Här hade vi kunnat vara hela dagen och chilla, det var verkligen så mysigt. Bara solen fattades. Efter lunchen begav vi oss till Spanien. Mer om det kommer 😉 Love, S 

4 Responses to “LUNCH TIME”

Leave a Reply

  • (will not be published)