MENU
9:27 | June 10, 2015

MY WORKOUT ROUTINE DURING VACATION

Training & Food

GymskopljakTop – Nelly  Tights – HERE  Shoes – Nike

After my hard three-weeks training schedule (You can find it HERE), I feel great and I’m ready for a long and wonderful vacation. I know that many people tend to skip the workout entirely and chose to not care about the food during vacation and I can say that I’m one of them, to a certain extent. I mean, how would the vacation be if I couldn’t eat all the good things? And in the same way, how would the vacation be without been able to workout? So, I choose to combine these two in the best way. I choose to eat exactly what I want andI choose to workout almost every day. However, the training is not the same as here at home, but the focus is on the burning calories in the form of cardio training. The crosstrainer, swimming or a power walk. Below you can see how a workout week for me might look. How do you do? It’s fun to know how other do 🙂 Love, S

Efter mitt hårda 3 veckors träningsschema (Ni hittar det HÄR) känner jag mig superbra och är redo för en lång och härlig semester. Jag vet att många brukar skippa träningen helt och inte bry sig om under semestern och jag kan säga att jag är en av dem, till en viss del. Hur hade semestern varit om man inte kunnat äta alla godsaker? Och på samma sätt känner jag, hur hade semestern varit utan att kunnat träna? Istället väljer jag att kombinera dessa två på bästa sätt. Jag väljer att äta precis vad jag vill samtidig som jag väljer att träna nästan varje dag. Dock ser träningen inte likadan ut som här hemma utan fokusen ligger på förbränning av kalorier i form av konditionträning. Det kan vara crosstrainern, simning eller en powerwalk. Nedan ser ni hur en träningsvecka för mig kan se ut. Hur gör ni? Kul att veta hur andra tänker 🙂 Love, S


Monday: 1h powerwalk 3-5 ab exercises
Tuesday: 1h crosstrainer
Wednesday: 1h powerwalk 5 leg/glutes exercises
Thursday: 1h crosstrainer
Friday: Swimming
Saturday: 1h crosstrainer
Sunday: 1h powerwalk 5 ab exercises & 5 leg/glutes exercises

Leave a Reply

  • (will not be published)