MENU
19:06 | June 20, 2015

AT THE TOP

Travels

hike1

hike3

hiket

hike2

Hi babes! Sorry for the bad update but we’ve been so busy and the wi-fi haven’t been so good. We came to Vegas fthis morning after a long day in the car. But yey, it was def not bad to drive into the city in the evening 😉 Soon we’re off to change hotel and then I’ll tan in the sun for real. Here are some photos from LA. It’s crazy but we already miss it, lucky us since we are spending a few more days there before the trip ends. The hiking up to the Hollywood sign was a must. We did and we loved it!

Hej babes! Ledsen för usel uppdatering men vi har haft fullt upp hela tiden och vårt wi-fi har krånglat. Inatt kom vi fram till Vegas efter en lång kördag. Men yey, inte illa att köra in i staden på kvällen kan jag säga 😉 Nu ska vi alldeles strax iväg och byta hotell och därefter ska jag steka i solen på riktigt. Här är några bilder från L.A, sjukt nog saknar man det redan tur att man ska tillbringa några ytterligare dagar där innan resan tar slut. Att hike:a upp till Hollywood skylten var ett måste. Vi gjorde det och vi älskade det! 

3 Responses to “AT THE TOP”

Leave a Reply

  • (will not be published)