MENU
19:09 | June 22, 2015

GOD MORGNING VEGAS

Travels
GCS2

GCS

My favorite Levis shorts – HERE

GCS1

Good Morning Vegas. Yesterday we did a really funny thing that I’ll tell you more about later, but you can guess what is it was by looking at these pics 😉  Now we are going to eat breakfast, lie by the pool a while and then off to an outlet (finally)!! Hope you have it great, I couldn’t ask for more. Love, S

God morgon Vegas. Igår gjorde vi en jätterolig grej som jag ska berätta mer om senare men ni kan gissa vad av att kolla på bilderna 😉 Nu ska vi iväg och käka frukost, ligga vid poolen en stunden och därefter iväg till en outlet (finally)!! Hoppas ni har det toppen, jag kunde inte begära mer. Love, S 

7 Responses to “GOD MORGNING VEGAS”

  • skopljak on

   Bilderna lurar haha. Vi har haft typ 2 dagar vid poolen. Men nu det sista ska jag försöka få en snygg bränna :d

   Reply
 1. Malin on

  Hejsan!
  Du vill kanske inte svara pá frágan men har du opererar dina bröst? 🙂 Det ser inte alls onaturligt ut eller sá men du har alltid fin “klyfta” även utan bh-band (om du har bh överhuvudtaget. Undrar bara om du bara har tur med att ha stora men väldigt fasta bröst eller om du kanske har nán super bh ? (skulle väldigt gärna ha samma isf !! :D)

  obs: har inget svenskt tangentbord, sorryyy

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)