MENU
16:19 | July 17, 2015

BOUNGIORNO

Lifestyle,Outfits,Travels

5

44

4

1

Imso shorts HERE – Nelly top HERE – Mango shoes HERE – Forever 21 hat

3Photographer: Suzana Skopljak

Boungiorno from Italia! Right now I’m in our hotel room, sitting at the balcony, looking out the sea and working on my computer. This get mets me so motivated and I could work all day.

Anyway, we woke up early today to go and shoot a video in the sea and the light was so damn good. That is definitely the one thing I always tips about when you want to take a good photo. To find the right light. It doesn’t matter how good camera you have, if the light isn’t good then the photo won’t turn out good. So later today we’re shooting an outfit and then we’re done for today. I will tell you more about WHAT I’m doing soon 😉 Love,S

Boungiorno från Italien! Just nu är jag på hotell rummet, sitter på balkongen, tittar ut mot havet och jobbar på datorn. Detta ger mig motivation och jag hade kunnat jobba hela dagen!

Hur som haver, idag vaknade vi tidigt för att spela in en video ute i havet och ljuset var så himla bra. Det är verkligen en sak jag alltid tipsar om när man vill ta ett bra foto. Hitta rätt ljus. Det spelar ingen roll hur bra kamera man har, om ljuset inte är bra kommer inte bilden bli bra. Senare idag ska vi fota en look och sen är vi klara för idag. Jag kommer att berätta mer om vad jag gör här snart 😉 Love, S

15 Responses to “BOUNGIORNO”

 1. Klara on

  Hej! Helt underbara bilder!! Jag är också i Italien nu, och på bilderna ser det ut som du är på ett helt fantastiskt ställe! Vart är du? Skulle verkligen uppskatta svar då vi är lite kluvna på vart vi ska ta oss härnäst:)

  Reply
  • skopljak on

   Hej Klara! Tack snälla du 🙂 Jasså? Åh vi var i Catania, lånade en liten båt och åkte ut på havet. Underbart. Det beror lite på vart ni befinner er? Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)