MENU
15:43 | September 3, 2015

ZALANDO SUMMER HOUSE

Berlin
Zalando_Summerhouse_027

Zalando_Summerhouse_029

girlyyy

Zalando_Summerhouse_056

Zalando_Summerhouse_066

 

_MG_8588


Zalando_Summerhouse_230

Before my trip to New York I got the opportunity to attend at the Zalando Summer House 2015 with 22 other bloggers. The house was located on the countryside in middle of nowhere and the place was so beautiful and peaceful. Exactly what I needed. The place was filled with flowers both inside and outside. The Zalando team had organized the whole stay in every detail which made our stay even more perfect. These two days contained of getting to know each other, workshops by Gemma Gambee (a fashion forecaster), a field trip, photo sessions, workouts and just having fun and enjoying everything. Gemma talked about the impact nature has in our fashion but also about sustainability, which I though was so interesting since it’s not something you think about in your daily life. I left the summer house filled with inspiration, energy and motivation. Thank you Zalando for this amazing experience! Love, S

Innan min resa till New York fick jag möjligheten att delta i Zalando Summer house 2015 tillsammans med 22 andra bloggare. Huset var beläget på landsbygden, mitt i ingenstans och allt var så vackert och fridfullt. Precis vad jag behövde. Det fanns massvis med blommor både inom- och utomhus. Zalando teamet hade organiserat hela vistelsen i minsta detalj vilket gjorde det ännu mer perfekt. Dessa två dagar bestod av att lära känna varandra, workshops av Gemma Gambee, en fält resa, fotosessioner, träning och bara umgås och njuta av vistelsen. Gemma pratade om effekterna naturen har i vårt mode men även om hållbarhet, som jag tyckte var väldigt intressant eftersom det är inte något man tänker på i sin vardag. Jag lämnade sommarstugan fylld med inspiration, energi och motivation. Tack Zalando för denna fantastiska upplevelse! Love, S

4 Responses to “ZALANDO SUMMER HOUSE”

Leave a Reply

  • (will not be published)