MENU
19:52 | September 15, 2015

PANOS EMPORIO 30 YEARS

Costa Navarino, Greece

orangepanos

23

Just like the title says, the company Panos Emporio is turning 30 years next year, cool huh? Those of you who follow me on instagram, snapchat & lovoo probably have not missed my stay in Greece last week. I got the opportunity to join the team in gorgeous Costa Navarino, just like last year, if you remember. I had the honor to see and photograph the upcoming collection, which is WOW. I have found around 10 different new favorites that I can’t wait to wear and also show you guys!!! The crazy thing is that even the bikinis I didn’t liked, I loved after having tried them on, believe it or not haha. Sometimes a bikini fits so good on your body so it is always worth trying. Anyway, this means that my wonderful readers will have the opportunity to see the collection before all the others and get discount codes here on the blog, so stay tuned 😉

Precis som rubriken lyder så fyller Panos Emporio hela 30 år nästa år, coolt va? Ni som följer mig på instagram, snapchat & lovoo har nog inte missat min vistelse i Grekland förra veckan.  Jag fick möjligheten att följa med teamet ner till underbara Costa Navarino, precis som förra året om ni minns. Jag fick äran att se och fotas i den kommande kollektionen som för övrigt är WOW. Jag har hittat typ 10 olika nya favoriter som jag längtar efter bära och visa er!!! Det sjuka är att även de bikinisar som jag tyckte minst om, älskade jag efter att ha provat dem, tro det eller ej haha. Ibland kan en bikini sitta så sjukt bra på ens kropp därför är det alltid värt att prova. Detta betyder i alla fall att mina underbara läsare kommer få möjlighet att få se kollektionen innan alla andra och även få rabattkoder här på bloggen så stay tuned säger jag bara 😉 

13 Responses to “PANOS EMPORIO 30 YEARS”

 1. Lina on

  Hej, hur mycket cc har du lagt in? Kul att du ignorerar den frågan då man ser på låns vägar att dina bröst är fake.. Ha det gött

  Reply
  • Sendi Skopljak on

   Jag ignonerar inte frågan för att jag skäms eller dylikt. Utan tycker att de flesta kommentarer kopplade till min operation är oförskämda. Detta är min ensak och som du ser någonting jag inte väljer att dela med allmänheten.

   Reply
   • Marie on

    I dont see how its rude to ask you about the surgery when its clear you have had it done. You share everything else about your body? You decided for yourself to become a public figure.. Its ok to not want to comment on how much you put in etc, but to say that your readers are rude to ask is weird to me. We follow your blog everyday and feel like we are “friends” and can ask questions but i guess not

    Reply
    • Sendi Skopljak on

     Hi Marie,

     first of all, I think that you have misunderstood me. I understand what you’re saying about the “friends” part and I couldn’t agree more with you. Exactly, I decide if I want to become public or not but you also have to understand that only because I want to become public that doesn’t mean that everyone has the right to comment what they want on my pictures. I’m not saying it’s rude to ask if I have done a boob job or not, I only don’t get the point asking when you, as you said, can see that I have done that. You know, most of the comments I have got regarding that are rude comments and the only people who have really wanted to know are the people who has emailed me and asked. I have answered that people. Don’t get me wrong.

     Reply
     • Marie on

      I think you look great, and always have! I am not interested in knowing how much or when etc, its you business and your true readers/”friends”dont really care i think.
      No one should sit and hide behind a computer and comment nasty things wether a private or public person.
      Good luck with school and the blog- that i love btw

 2. Vlora on

  Du ser helt fantastisk ut som vanligt. Onödiga kommentarer ovan? Hade du skämts hade du inte varit en globalt känd bloggerska. Detta är mer än vanligt i dagens samhälle, fortsatt lycka och framgång min kära! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)