MENU
11:35 | September 21, 2015

VIEW ON POINT

New York City, USA
IMG_8408

 

ddddd

The Nomo Soho hotel – New York

IMG_9124

Hi friends! Am I the only one who feels that it is so nice with Monday? Have done some work and I’m just about to pack my bag and go to the gym. I have not missed your comments about the new training schedule so I will post it either today or tomorrow! Have a great Monday <3 Love, S

Hej vänner! Är jag den enda som känner att det är skönt med Måndag? Har bockat av en del måsten och ska strax packa väskan för att ta mig till gymmet. Jag har inte missat era kommentarer gällande det nya träningsschemat så det kommer upp antingen idag eller imorgon! Ha en bra Måndag <3 Love, S 

 

10 Responses to “VIEW ON POINT”

  1. Madeleine on

    Jag vet att du får tusen frågor om det här och även jag har frågat förr men inte fått svar men tänkte nämligen använda din rabattkod på Olympus innan det är för sent. Så, använder du standardobjektivet som följer med pen-kameran från början eller har du ett annat? Jag har den som följer med från början 14-42mm men tar man tex. Selfies med den blir den ju väldigt “inzoomad”, känns som man måste ha en meter längre arm för att få med hela ansiktet. Så vilket objektiv använde du till de bilderna du la upp på ditt inlägg som heter “Olympus reminder”? Snälla snälla svara, du förstår inte vad du skulle hjälpa mig. Har mailat alla möjliga olika hemsidor men inte fått svar! Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)