MENU
16:49 | September 22, 2015

MY SUNDAY

Fashion,Outfits
grey3

 

greey

 

grey1

 

grey2

Knitwear: Zara (last year)
Pants: Dr denim 
Shoes: Nike Air Huarache (HERE)
Bag: Chicy (HERE)
Sunglasses: Chanel 

grey

A cozy sweater, black jeans and sneakers. I could wear this every day. Love when you don’t have to plan your outfit, just take something, no make up and just put some sunglasses on so that it looks good. This as my sunday. Me and K went to the city, ate and then he left. Love, S

En mysig tröja, svarta jeans och sneakers. Detta hade jag kunnat gå runt i varje dag. Älskar när man slipper planera sina outfits, bara tar på sig något, helt osminkad men med ett par brillor ser det bra ut. Detta var min söndag. Jag och K tog en runda inne i stan och käkade innan han lämnade. Love, S 

26 Responses to “MY SUNDAY”

 1. Dalia on

  Hej! Jag har för mig att du skrev någonstans att du hade haft/har problem med ryggen. Får jag undra vart i ryggen? För det är nämligen så att jag har lika som du tränat hela mitt liv och sen slutat och nu har jag gått upp ca 7 kg och magen blivit mullig. Nu vill jag få fast kropp igen men har problem med ryggen och läkarna kan inte hitta felet.. Så undrar lite hur din situation har sett ut angående ryggen och med träning 🙂 Vågar knappt träna för får ont ganska snabbt men kanske tränar på fel sätt?.. :/

  Reply
 2. Matilda on

  Hej Sendi! Jag har ett jätte problem med min motivation för tillfället. Bestämde mig i somras för att nu jävlar ska jag se vad jag kan göra med min kropp. Började springa varannan dag minst 5 km (springer numera alltid mellan 6-8 km på bra tid, pressar alltid mig själv) och började äta kolhydrats-snålt och åt bara godis etc en gång i veckan, ibland två. Nu mera tränar jag fler gånger än varannan dag och kombinerar det även med gym. Har även ett jobb där jag aldrig sitter (servitris). Enda förändringen jag uppnått är dock att jag gått upp tre kg. Är 1.68 och väger numera 65 kg, mina mått är de samma som när jag började leva så här. vad gör jag för fel? Känner att motivationen börjar rinna av. Förstår att det tar längre tid än 1,5 månad att uppnå sina mål. Men att det gått på andra hållet trodde jag aldrig. Vad gör jag för fel? Känns så hopplöst. Tack för att du är sådan inspiration och förebild. Du är bäst <3

  Reply
 3. Nele on

  Hello Sendi, I really liked your sunglasses, the lense size seems perfect. Is it possible to get the model number so i could search what measurmets these sunglasses are and get some aim which size to try. Thank you!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)