MENU
17:36 | October 5, 2015

NEXT: IBIZA

Costa Navarino, Greece

trianglskopljak2trianglskopljakPhotographer: Suzana Skopljak
_

I can’t explain how wonderful it feels that I soon will get to be in the sun again. On Thursday, I’m off to Ibiza with a great team and I will tell share everything with you later but for now I can tell you that training is the main focus and we like that 🙂 Love, S

Jag kan inte förklara hur underbart det känns att jag snart förhoppningsvis ska få ligga i solen igen. På torsdag bär det av mot Ibiza med ett härligt gäng och mer om det kommer ni få ta del av. Jag kan berätta att träning är resans fokus och det gillas 🙂 Love, S 

8 Responses to “NEXT: IBIZA”

 1. Sandra on

  Tack för en otroligt inspiration och du är så sjukt vacker 🙂 Har en personlig fråga, har du förstorat brösten eller har de blivit så av din träning? Jag har själv tränat och tappat mycket i vikt senaste året och de som försvann direkt var just brösten vilket känns jättetråkigt men försöker träna och äta vissa tillskott som ska göra dom större igen men inget har tyvärr funkat så jag undrar om du har några tips? Du har verkligen idealkroppen! Hoppas ni får en fantastisk semester 🙂

  Reply
 2. Lisy on

  Hej! Har inte varit inne här på ett tag, men har du opererat bysten? :O Wow! Inget fel på det undrar bara, ser jätte bra ut!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)