MENU
16:17 | November 26, 2015

WEEKLY SNAPSHOTS #15

Lifestyle

24102015-IMG_2414
26112015-snapshots2 26112015-snapshots snnap 23112015-IMG_4724

Hello hearts. You know the event I told you about, it got canceled. So now I’m on my way to Malmö and have some school-free days that I will dedicate to the work. Check my email, take photos, record etc!! I love when I have time to do this. I really appreciate every minute of the time off so I try to make use of it. Who would have thought that it could be so fun to actually work! Speaking of something else, I’m on my third day of the detox week, yeezy. I thought that I will share my food/training during the detox, result etc with you. Is that something you want to see? Love, S

Hej hjärtan. Ni vet eventet som jag berättade om, det blev nämligen inställt, tråkigt. Så nu är jag påväg till Malmö och har några skolfria dagar som jag har tänkt att ägna åt jobbet. Kolla mejlen, fota, spela in m.m!! Älskar när jag tid till att göra detta. Jag uppskattar verkligen varje minut av ledighet jag får och tar tillvara det. Tänk att det kan vara så kul att faktiskt jobba! På tal om någonting annat så är jag inne på min tredje dag av detox veckan, yeey. Jag tänkte dela med mig av min kost/träning under detoxen, resultat, m.m. Är det något ni vill se? Love, S 

6 Responses to “WEEKLY SNAPSHOTS #15”

  1. Josefine on

    Jaa! Snälla skriv om detoxen! Får du bara dricka te? Ingen fast föda alls? Varför gör man det? Blir du inte slö? Haha mönga frågor men sååå nyfiken!! Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)