MENU
15:13 | November 28, 2015

MAKE-UP FAVORITES

Fashion,Lifestyle,Okategoriserade

28112015-PB280024Naked2 (here) Anastasia contour kit (here) Ellos eyeshadows (here)
Makiash mascara (here) Benefit mascara (here) Too faced mascara (here) – adlinks

I can’t explain how addicted I am to the color nude/beige, especially when it comes to eyeshadows. However, I don’t think I’m the only one and that’s why I want to give you guys a tip! 😉 So, Ellos new, little, smooth eye shadows are so beautiful and not even expensive, 99sek a piece. The only palette I have used the last few years has actually been my urban decay, but now I’ve upgraded with these beauties and I love them! On the picture you also see the three best mascaras ever and my counter kit that I can’t live without. Love,S

Jag kan inte förklara hur mycket jag fastnat för fĂ€rgen nude/beige de senaste, speciellt nĂ€r det kommer till ögonskugga. Dock tror jag inte att jag Ă€r den enda och dĂ€rför vill jag dela med mig av ett supertips! 😉 NĂ€mligen ellos nya, smĂ„, smidiga ögonskuggor. SĂ„ fina och inte alls dyra, 99sek styck. Den enda paletten jag anvĂ€nt mig av de senaste Ă„ren har faktiskt varit min urban decay men nu har jag uppgraderat med dessa godingar och Ă€r sĂ„Ă„ nöjd! PĂ„ bilden ser ni Ă€ven min tre favorit mascaror genom tiderna och Ă€ven mitt kontour kit som jag inte kan leva utan. Love, S 

5 Responses to “MAKE-UP FAVORITES”

  1. Isabella on

    Åh bestĂ€llde hem saker frĂ„n Anastasia som jag velat ha skitlĂ€nge nu tack vare ditt tips om kampanjen pĂ„ snapchat! Tackfan 😉

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)