MENU
18:14 | January 12, 2016

CURLY HAIR

Lifestyle

rr 10012016-_U8A2017f  10012016-10012016-IMG_0012 2-2
.
Off shoulder top: Missguided

10012016-_U8A2035
To sleep with two braids (there is a picture further down) resulted in the fluff above. I must say I love it! I have always loved curly hair, especially this type of curls, but with the years my hair has become thinner and therefore I haven’t I had it liked this. If you remember, I put hairtalk extensions in my hair a few months ago so now when it is thicker, I love it! This doesn’t tear the hair, instead you let the hair rest from all the tools.

Now It’s time for me to study because I have an exam tomorrow before I go on a little vacation ;). Love, S

Att sova med två inbakade flätor (bild längre ner) resulterade i fluffet ovan. Jag måste säga att jag älskar det! Jag har alltid älskat lockigt hår, speciellt denna typen av lockar men med året har mitt hår blivit tunnare och därför har jag inte haft det såhär. Om ni minns så satte jag inte hairtalk extensions för några månader sen så nu är det tjockare och därför tycker jag om det. Sliter inte på håret utan istället låter man håret vila från alla verktyg. 

Nu ska jag plugga för imorgon väntar en tenta innan jag går på ledighet 😉 Love, S 

10 Responses to “CURLY HAIR”

 1. Nancy on

  Hej Skopljak. Jag gillar verkligen din blogg, den har motiverat mig till att börja träna och bli mer hälsosam.
  Alla har vi olika sätt att gå ner i vikt och det är så roligt att du delar mig dig din metod.

  Jag har också börjat blogga nu, och där skriver jag om ett projekt som jag deltar i, foreverlivingbynancy.blogg.se. Det är en helt ny blogg som har ett syfte att fungera som matdagboken + inspiration till träning. Det är ett projekt på 69 dagar som baseras på att man följer strikt kostschema och träning och man mår så mycket bättre inombords, och det bästa av allt är att sötsuget försvinner helt.

  Besök gärna min blogg och hitta inspiration. http://www.foreverlivingbynancy.blogg.se

  Fortsätt med det underbara jobbet du gör. I love your blogg

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)