MENU
12:02 | February 16, 2016

STRONGER

Training & Food

15022016-1U8A4333

Sweatshirt: Puma (here
Sport bra: Stronger (here)
Tights: ICANIWILL (here)
Gloves: Nike 
Shoes: Nike (here)

15022016-1U8A4358

Hey my friends. I have been studying all morning after I read my home exam that I’m supposed to send in on Monday. Oh, I hate this. When it’s so calm in school, you have school only 2/3 times a week and boom, you get a big home exam on 20 pages. Anyone want to take over? I wish. Haha, negative Sendi is here. Now to something more fun, namely the winners of the Yourtea competition. After reading all the comments, I have picked 15 winners, instead of 10. If you’re one of the winners, I want you to send me an email ([email protected]) with your full name + address. Congratulations girls!

Hej mina vänner. Jag har suttit och pluggat hela morgonen efter att jag läst min hemtenta som ska in på Måndag. Åh, hatar sånt här. När allt är lugnt som en dans, man har skola 2/3 gånger i veckan och boom så kommer det en hemtenta på 20sidor. Någon som vill ta över? I wish. Haha, negativa Sendi är här. Nu till något roligare, nämligen vinnarna. Efter att ha läst samtliga kommentarer så har jag valt att istället för att utse 10 vinnare, kommer jag att utse 15 vinnare. Är du en av vinnarna vill jag att du skickar mig ett mejl ([email protected]) med ditt fullständiga namn + adress. Grattis girls! 


Diana   Paulina   Ruža
Zala   Emma Haraldsson   Belma
Jonna   Gabrielle   Suada D
Sasha   Nikolina   Elin Karlsson 
Adisa   @iwilldoitthistime   Jennie Granberg


this post contain adlinks

-_

14 Responses to “STRONGER”

 1. Emilia Louise Andersson on

  Hej, besök gärna min blogg, jag är relativt ny på den här bloggrejjen och det betyder jättemycket om ni tar er en titt, kanske kommenterar/ gillar och det vore helt underbart om ni skulle vilja följa mig. Kram <3

  Reply
 2. Anonymous on

  Hei! Jeg lurer på hvilke kosttilskudd du bruker for å få mest mulig ut av treningen din og hva du anbefaler for ei som vil bli tynnere, men ikke miste muskler?

  Reply
 3. Paulina on

  Hejsan!

  Vem Paulina är det du menar? Jag hoppas verkligen jag har vunnit för det skulle vara en dröm just nu!
  Jag har i alla fall skickat ett mail till dig och hoppas innerligt att your tea-priset blir till mig.

  Ha det så bra!

  // Paulina, 100 Kitchen stories

  Reply
 4. sabriena roeleveld on

  i started following you a couple months ago and i love your blog/instagram❤️
  i am 22 years old and never really worked out or went to te gym because i thought i didn’t need it, but you inspired me to go and i must say that i feel sooo much better! so thank you sendi for inspiring me!
  i hope that in the future maybe you will make some workout videos, keep on going girl, you are amazing! xoxo

  Reply
 5. sabriena roeleveld on

  i started following you a couple months ago, and i love your blog and instagram, i’m 22 years old and never really worked out or went to the gym because i thought i didn’t need it, but you really inspired me to go and i must say that i feel sooo much better. So thank you sendi for inspiring me! i hope that maybe in the future you will post videos of your workouts but anyway, keep on going girl, you are amazing❤️

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)