MENU
11:00 | March 22, 2016

ON MY MIND

Fashion

10550_m1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here
7. here 8. here 9. here 10. here 11. here 12. here

.
..

I love that we are heading towards warmer tempeture and will soon have the opportunity to wear open shoes again. I have wanted to buy a pair of loafers for a long time and just found these ones that I must have (nr 7). Then of course I found 11 other pairs of shoes, like always. My favorites are 7, 1 & 3. What is yours? Love, S
.

Jag älskar att vi är påväg mot varmare grader och snart kommer ha möjligheten att bära öppna skor igen. Jag har länge velat köp ett par loafers och hittade dessa som jag måste ha. Sen såklart hittade jag 11 andra par skor, like always. Mina favoriter är 7, 1 & 3. Vilka är era? Love, S  

5 Responses to “ON MY MIND”

  1. Paula on

    Jag gillade sko nr 2. Gick in på länken och tittade på skon men dem såg ut att vara i riktigt dålig kvalité för det priset. Om du tittar på bilden där modellen har på sig skorna. Synd 🙁 skit snygga annars! Länka gärna om du hittar några look-a-likes 😀

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)