MENU
14:23 | March 28, 2016

MY EASTER

Fashion
26032016-1U8A7308

 

26032016-1U8A7275

 

26032016-1U8A7323
.
Top: Na-kd (
here)
Jeans: Monki (here)
Shoes: Public desire (here)
Glasses: Nividas (here)
Fur jacket: HM x Balmain
– contain adlinks
.
26032016-1U8A7287 2

Photographer: Kristian Korlevski
.

Hi friends ! I hope you had a wonderful Easter, I had a great one! Yesterday began with Vlora coming over and we sat and talked as always, while she was testing a new make-up look on me, as I wanted to try it. You get so inspired on instagram of all the awesome makeup artists! The result was so good (pictures will come)! Later in the evening we went out on dinner with the guys, in other words, successful day. Now me and K are off to the gym and the camera is with me 😉 Love, S
.

Hej vänner ! Hoppas ni har haft en underbar påsk, själv har jag haft det toppen! Gårdagen började med att Vlora kom hit och vi satt och tjöta som alltid, samtidigt som hon testade en ny sminkning på mig, som jag velat prova ett längre tag. Man blir så inspirerad på instagram av alla grymma makeup artister! Resultatet blev så bra (bilder kommer)! Senare mot kvällen gick vi ut och åt middag med killarna, med andra ord lyckad dag. Nu ska jag och K iväg till gymmet och kameran är med 😉 Love, S 

13 Responses to “MY EASTER”

 1. Elina on

  Hej! Du nämnde på instagram att det var 20% rabatt på dina boots från publicdesire. Är det någon rabattkod du har för ser inte att de har sänkt priset? Ps, ääälskar din stil! 🙂

  Reply
 2. Elina on

  Hej! Är det någon rabattkod du har på dina boots från publicdesire som du nämnde på instagram för ser att de inte sänkt priset på dessa? Ps ääälskar din stil 🙂

  Reply
 3. Silvija on

  Hei hei ?? What size you are wearing? love those Monki jeans. Wanted to order but didnt understand that strange sizes

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)