MENU
11:38 | May 26, 2016

S P O R T Y

Fashion

21052016-sänd_1.
Top: Gina tricot
Jeans: Levis (here)
Shoes: Adidas (here)
Cap: Lamoda (here)
Sunglasses: Na-kd (here)
Jacket: Chicy (here)
– adlinks
.Collage_Fotorws.

21052016-sänd

Photographer: Suzana Skopljak
.

Bonjour from Paris! Oh it feels wonderful to finally be here. It is the first time for me and I can’t understand why it have took me so long to visit this wonderful city!? Share all your Paris tips with me, appreciate everything <3
Btw, got a lot of questions about this basic, sporty look that I wore in New York. Love the pants and that they are so oversized. Have a great Thursday! Love, S

.
Bonjour från Paris
! Åh det känns underbart att äntligen vara här. Det är första gången för mig och jag kan inte förstå varför det tagit mig sådan tid att besöka denna underbara stad !? Dela med er a alla möjliga tips ni har, allt uppskattas <3

.Fick en hel del frågor om denna simpa look som jag bar i New York. Älskar byxorna och att de är så oversized. Ha en toppen Torsdag! Love, S  

6 Responses to “S P O R T Y”

 1. Lotta on

  I just love you hair!! And hey, I found the perfect bomber jacket from NA-KD so I was wondering when are you doing your next collaboration with them..:)

  Reply
 2. Sofie on

  Hej Sendi! Måste börja med att säga att jag älskar din blogg, du har vart en förebild för mig läängeee! 🙂 Tänkte kolla med dig om du har någon bra rabattkod på na-kd? Såg dina snygga kläder därifrån och hade inte suttit fel med lite rabatt 😉 kraam

  Reply
 3. Alice on

  Hej,roligt att se att du läser till grundlärare. Jag gör också det och undrar hur du hinner resa så mycket och samtidigt plugga? Jag hade aldrig orkat det eller hunnit. Väldigt rolig och spännande blogg. Ha det så bra i Paris ❤️

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)